victoria beckham
Divertisment

Victoria Beckham, dată în judecată de o fostă angajată ce susține că s-a îmbolnăvit din cauza vedetei

Victoria Beckham a fost dată în judecată de o fosta angajată a casei ei de modă, ce susține că suferă acum de sindromul de canal carpian din cauza muncii prestate, scrie Metro News.

Kristina Kubiliene, în vârstă de 54 de ani, era însărcinată cu tăierea tiparelor în casa de moda a Victoriei Beckham și susține că această slujbă i-a cauzat sindromul de canal carpian.

Fosta angajată a dat-o în judecată pe Beckham și cere daune de minim 75.000 de lire sterline. Ea susține că, pe perioada postului pe care l-a avut timp de 8 ani, a avut de-a face cu ture lungi în studioul Beckham din vestul Londrei și că a fost nevoită să ridice role de material ce aveau greutăți și de 15 kg.

“În mod normal, lucra de la 10 dimineața până la 6 seara, dar de două ori pe an, timp de 2 săptămâni, participa la New York Fashion Week,” a declarat avocata lui Kubiliene, Natasha Moyeed, scrie Daily Mail.

“Cu o luna înainte, tura ei creștea până la 15 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără pauze regulate sau odihnă. În acest timp, mâinile și încheieturile ei erau atât de dureroase încât avea nevoie de analgezice pentru a putea lucra.”

Echipa legală a Victoriei Beckham susține că Kubiliene nu a rugat colegii să o ajute să ridice rolele grele și că există dovezi medicale că femeia avea probleme cu incheturile încă din 2009, cu 2 ani înainte să lucreze pentru vedetă, potrivit documentelor obținute de The Daily Telegraph.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri