David and Victoria Beckham and family are seen on a multi-million pound super yacht during a fun-filled holiday in Sardinia - 20 Jul 2022
Divertisment

Victoria Beckham. Profimedia

Victoria Beckham, moment Baywatch pe iaht în Sardinia. La 48 de ani, soția lui David Beckham își păstrează silueta de la 20 de ani

Victoria Beckham a oferit un moment Baywatch pe iaht în Sardinia. Designerul în vârstă de 48 de ani a aratat senzațional într-un costum de baie roșu, în timpul vacanței din Italia unde se află împreună cu soțul ei, fostul fotbalist David Beckham, și cu copiii lor. 

Familia Beckham se relaxează pe un super iaht care costă 1,6 milioane de lire sterline pe săptămână.

Paparazzii au surprins-o pe Victoria, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se bronza pe puntea ambarcațiunii. 

Sardinia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de vedete. Tot aici se află și Adele împreună cu iubitul ei, Rich Paul.

Recent, Victoria Beckham a oferit în cadrul unui interviu pentru Vogue Australia detalii despre dieta ei extremă, la câteva luni de când soțul ei, David Beckham a dezvăluit că această mănâncă de mai bine de 25 de ani doar pește și legume la grătar.

În vârstă de 48 de ani, creatoarea de modă s-a plâns de faptul că soțul ei a făcut să pară extrem de plictisitoare dieta ei. Totodată, ea a dezvăluit că include în dietă „grăsimi sănătoase” și deseori urmează cure de detoxifiere, în cadrul cărora renunță complet la consumul de alcool.

„Vorbesc serios, felul în care s-a exprimat a făcut să sune foarte plictisitor. Dar nu. Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit pe nimeni care să fie atât de disciplinat în ceea ce privește alimentația”, a dezvăluit ea, potrivit Daily Mail.

„Consum multe alimente bogate în grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci. Beau alcool, însă uneori mă abțin. Încerc să fac cure de detoxifiere de 3-6 luni, timp în care nu beau. Sunt un pic cam exagerată în tot ceea ce fac, indiferent că vorbim de alimentație, spor ori consum de alcool sau nu.”, a explicat Victoria.

Etichete: victoria beckham

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri