david beckham victoria beckham
Divertisment

Victoria si David Beckham, intr-un filmulet din 1999. Cum s-au lasat filmati cei doi la inceputul relatiei

Sunt casatoriti de 20 de ani si traiesc una dintre cele mai mediatizate povesti de dragoste din showbiz. Mandra de istoricul lor, Victoria Beckham a publicat un clip induiosator de la inceputurile relatiei cu cel mai cunoscut fotbalist britanic.

Fosta cantareata Spice Girls, acum in varsta de 45 de ani, apare in filmulet cu parul tuns scurt, in ​​timp ce ii ia un interviu lui David, in anul 1999. Imbracat in haine sport, cu o bandana rosie pe cap, fotbalistul e vizibil stanjenit de situatie.

Cand femeia din spatele camerei il intreaba pe sportiv ce l-a facut sa se indragosteasca de Posh Spice, el raspunde: "Nu m-am rezumat la un singut lucru. A fost intregul pachet de care m-am indragostit."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Auzind raspunsul, Victoria ii atrage atentia in gluma ca s-a referit la ea ca la un pachet. "Cred ca e momentul sa incheiem", raspunde el, salvand situatia si asigurand-o ca o iubeste foarte mult.

David si Victoria Beckham sunt casatoriti din 1999 si au patru copii impreuna - pe Brooklyn, 20 de ani, Romeo, 17 ani, Cruz, 15 ani si Harper, opt.

Desi s-a speculat de mai multe ori ca ar fi existat probleme in casnicia lor, cei doi soti au ramas impreuna si au construit un imperiu, chiar daca el nu mai joaca fotbal, iar ea a renuntat la muzica in favoarea modei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri