Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Divertisment

Vladimir Putin, Alina Kabaeva / Foto: Profimedia

Vladimir Putin ar fi fost înșelat de Alina Kabaeva, femeia care i-ar fi dăruit doi copii: „Are o aventură cu un agent de pază”

Despre viața sentimentală a lui Vladimir Putin s-a vorbit mult de-a lungul timpului, chiar și după ce a decis să invadeze Ucraina, pornind un război ce durează de aproape doi ani. Acum, însă, ies la iveală detalii noi despre presupusa lui parteneră, Alina Kabaeva.

Potrivit Daily Star, Alina Kabaeva, femeia despre care se spune că are o relație cu Vladimir Putin, ar fi avut o aventură cu unul dintre agenții ei de securitate.

Conform unor date apărute în presa din Ucraina, Alina Kabaeva s-ar fi apropiat mult de unul dintre agenții ei de securitate, după ce Vladimir Putin, președintele rus, s-ar fi concentrat mai mult pe războiul dus în Ucraina.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Gimnasta, despre care se crede că are și copii cu Vladimir Putin, în vârstă de 70 de ani, s-ar fi simțit neglijată, motiv pentru care ar fi căutat iubire și înțelegere în brațele unuia dintre agenții ei de securitate.

„Se pare că aventura ei durează de ceva timp”, a dezvăluit o cineva pe un canal de Telegram, potrivit presei din Ucraina. 

Mai mult de atât, surse citate de presa din Ucraina spun că Vladimir Putin ar fi ignorat-o intenționat pe Kabaeva și cei doi nu se mai văd trăind împreună sub același acoperiș.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

În plus, potrivit sursei citate, Vladimir Putin ar fi aflat deja de aventură, dar nu ar fi depus niciun efort pentru a afla mai multe detalii ori cine este bărbatul care i-a cucerit partenera.

Alina Kabaeva
Pe panoul oficial al competiției de gimnastică ritmică apărea și litera Z, devenit simbol al armatei ruse care a invadat Ucraina. / Foto: Profimedia

Vladimir Putin și Alina Kabaeva ar avea copii împreună

Ani de zile la rând s-a vorbit despre relația dintre Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, iar acum au apărut noi informații. Potrivit presei internaționale, aceștia au împreună doi copii, mai exact doi băieți.

Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, este tatăl a doi băieți pe care-i are din relația cu gimnasta Alina Kabaeva. Primul lui fiu a venit pe lume în secret, în Elveția, în 2015. Atunci au fost desfășurate numeroase forțe de securitate, potrivit unui obstetrician care s-a aflat în sala de nașteri.

De cealaltă parte, însă, al doilea fiu al lui Vladimir Putin s-a născut la Moscova, în 2019, însă același specialist a zburat în Rusia pentru a asista la naștere.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

Aceste informații au apărut în urma unei investigații ce a fost realizată de jurnaliști de la ziarul Sonntagszeitung din Elveția.

Vladimir Putin a negat că are o relație cu Alina Kabaeva, gimnasta în vârstă de 40 de ani, care are în palmares o medalie de aur de la Jocurile Olimpice.

Liderul rus și-a ascuns relația cu Alina Kabaeva de alegători și nu a fost prezent la niciuna dintre nașteri. Același raport nu a confirmat, însă, zvonurile apărute în ultimii ani în presa internațională, care sugerau că în 2019, Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Potrivit acestui raport, în schimb, acesta ar avea un singur fiu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri