charlize theron bafta 2020
Divertisment

Vocile celebre din spatele personajelor animate preferate. Ce rol faimos a interpretat Charlize Theron

Te-ai întrebat vreodată care sunt actorii care și-au împrumutat vocile personajelor animate preferate? Unele dintre cele mai mari vedete din lume au interpretat cele mai îndrăgite roluri din animații.

Morticia Addams - Charlize Theron, în filmul The Addams Family (Familia Addams)

Familia Addams se întoarce pe ecran în prima comedie animată despre cea mai ciudată familie din cartier. Amuzanți, excentrici și emblematici, membrii familiei Addams redefinesc ideea vecinilor buni și demonstrează că trebuie să privim dincolo de aparențe, oricât de bizare ar putea fi la prima vedere.

Din distribuție fac parte Charlzie Theron (Morticia Addams), Oscar Isaac (Gomez Addams), Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams) și Bette Midler (Bunica Addams).

Vezi The Addams Family (Familia Addams) în aplicația Digi Online, în secțiunea HBO GO, aici

Simba - Donald Glover, în Regele Leu (2019)

Unele dintre cele mai îndrăgite personaje Disney revin pe ecran în remake-ul live-action al filmului din 1994. În varianta din 2019, vocea leului Simba îi aparține lui Donald Glover, alături de care joacă Seth Rogen (Pumbaa), Chiwetel Ejiofor (Scar), John Oliver (Zazu) și renumitul James Earl Jones ce reia rolul lui Mufasa.

Vezi Regele Leu (The Lion King, 2019), în aplicația Digi Online, în secțiunea HBO GO, aici

Woody - Tom Hanks, în seria Toy Story (Povestea Jucăriilor)

Tom Hanks l-a interpretat pe șeriful Woody de mai bine un deceniu. În lumea Toy Story, jucăriile au viață și se pot mișcă atunci când nu sunt oameni prin preajmă. În camera lui Andy, Woody conduce toate jucăriile, însă statusul lui e amenințat de venirea luptătorului spațial Buzz Lightyear (Tim Allen), ce nu știe că e o jucărie.

Vezi Toy Story 4 (Povestea Jucăriilor 4), în curând în aplicația Digi Online, secțiunea HBO GO

Po - Jack Black, în seria Kung Fu Panda

Vocea lui Jack Black a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje animate din ultimii ani - ursul panda uriaș Po, ce visează să fie un expert de arte marțiale. Atunci când ajunge din greșeală să facă parte din cea mai faimoasă echipă de luptători kung fu din lume, Po trebuie să facă față testelor fizice impresionante înainte că mentorul său să fie ucis.

Seria Kung Fu Panda include și vocile a numeroși alți actori faimoși: Dustin Hoffman (Maestrul Shifu), Angelina Jolie (Tigress), Lucy Liu (Viper), Jackie Chan (Monkey) și Seth Rogen (Mantis).

Hiccup Horrendous Haddock III - Jay Baruchel, în seria Cum să îţi dresezi dragonul (How To Train Your Dragon)

How To Train Your Dragon arată povestea tânărului Hiccup, ce a fost învățat toată viața să vâneze dragoni. Când îl cunoaște pe Toothless, un dragon foarte periculos, care e rănit, în loc să îl ucidă, Hiccup decide să îl ajute să zboare iar.

Din distribuție mai fac parte și America Ferrera (Astrid), Gerard Butler (Stoick the Vast, tatăl lui Hiccup) și David Tennant (Spitelout).

Shrek - Mike Myers, în seria Shrek

Căpcăunul Shrek e obligat să se transforme într-un erou și să salveze o prințesă pentru a-și salva mlaștina de personajele de povești forțate să locuiască acolo. Alături de cel mai bun prieten al lui, un măgar vorbitor, Shrek trebuie să meargă în celălalt capăt al regatului și să se lupte cu un dragon pentru a ajunge la prințesă, ce are propriul secret.

Alături de Myers, pe ecran apar și vocile lui Eddie Murphy (Donkey) și Cameron Diaz (prințesă Fiona).

Wreck-It Ralph - John C. Reilly, în seria Wreck-It Ralph

Drept un personaj de jocuri video, Ralph trebuie să fie un răufăcător, însă el vrea să fie un erou. Pentru a dovedi tuturor că nu e un tip rău, Ralph pornește într-o călătorie în arena de jocuri în care o întâlnește pe Vanellope von Schweetz (Sarah Silverman), un alt personaj ce vrea să câștige o medalie de erou.

Sursa foto: Profimedia

Etichete: filme , actori , actrite , digi online

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?