will smith jada
Divertisment

Will Smith, ridiculizat de fani după ce a apărut în lacrimi pe internet pentru că l-a înșelat soția. Cum a reacționat actorul

 Will Smith a ajuns ținta glumelor fanilor după ce a apărut cu ochii în lacrimi în emisiunea în care soția sa a vorbit despre aventura sa extraconjugală. Jada Smith a avut o relație de câțiva ani cu un tânăr artist, August Alsina, care a susținut în presă a avut “binecuvântarea lui Will Smith”.

Pentru tabloidele au dezbătut aprins subiectul, Will și Jada Smith au apărut împreună în emsiunea acesteia transmisă pe Facebook, Red Table Talk, pentru a clarifica lucrurile. Jada nu a negat a avut o aventură cu Alsina, însă Will Smith a ținut precizeze nu a știut nimic despre asta. Actorul a apărut cu ochii înlăcrimați, iar fanii l-au taxat imediat.

Zeci de meme-uri cu chipul său trist au apărut pe internet. Drept urmare, Will Smith a filmat un nou clip în care aa ținut precizeze nu plângea. Acesta a dat vina pe faptul bea multă cafea și are ochii deshidratați. “Eu nu întristez des. Cred din cauză beau atât de multă cafea deshidratez și lucrul ăsta face lăcrimez. Iar acum lumea crede plâng tot timpul… Nu plâng !” Acum toată lumea zice ‘săracul Will’, a spus Will Smith.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

VEZI SI: Reacția fiicei lui Will Smith după aventura mamei sale, Jada, cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr

Jada a povestit că s-a împrietenit cu August, în urmă cu patru ani, prin intermediul fiului său, Jaden, dar că se separase de Will Smith la vremea când prietenia cu August a devenit una romantică.

„Totul a început cu el având nevoie de ajutor, a dorit să-l ajut în legătură cu niște probleme ce vizau sănătatea mintală”, a explicat Jada. Mai târziu, prietenia dintre ea și August a evoluat și au ajuns într-o situație mai complicată, a mărturisit Jada.

VEZI SI: Willow Smith s-a transformat dintr-o adolescentă rebelă într-o tânără superbă. Cum arată fiica lui Will Smith la 19 ani

2017 BET Awards - Red Carpet

Aceasta a clarificat povestea și a spus că nu avea nevoie de permisiunea lui Will pentru o aventură, relație, pentru că la vremea respectivă ea și soțul ei treceau printr-o perioadă dificilă a mariajului lor și se separaseră amiabil pentru o perioadă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?