Commonwealth Day Service 2020
Divertisment

LONDON, ENGLAND - MARCH 09: Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex, Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge and Prince Charles, Prince of Wales attend the Commonwealth Day Service 2020 on March 9, 2020 in London, England. (Photo by Phil Harris - WPA Pool/Getty Images)

William si Kate, fata in fata cu Harry si Meghan. Intalnire tensionata dupa 4 luni de cand nu s-au mai vazut

Ducii de Cambridge si Ducii de Sussex s-au revazut fata in fata la slujba religioasa organizata de Regina in cinstea Zilei Commonwealth-ului, adica a celor 54 de state care au apartinut anterior, in majoritatea lor, Regatului Britanic.

Dupa patru luni in care William, Kate, Harry si Meghan nu s-au mai vazut, angajatii publicatiilor mondene le-au urmarit fiecare gest. S-a scris ca intre cele doua cupluri relatiile sunt reci, ba chiar tensionate, iar limbajul lor corporal si lipsa de interactiune au confirmat teoriile presei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La eveniment - ultimul in calitate de membri seniori ai Familiei Regale pentru Harry si Meghan - ducii au ajuns separat si abia si-au vorbit.

Potrivit unor surse de la fata locului, William si Kate nu au facut decat sa-i salute scurt pe cumnatii lor si apoi au interactionat cu alte rude.

"Momentul a fost dureros de privit", scriu publicatiile internationale, care se asteptau ca cei doi fii ai Printesei Diana sa treaca peste certuri si sa se comporte cu afectiune la ultima aparitie oficiala a Ducilor de Sussex in Marea Britanie.

Presa mondena a incercat sa surprinda in detaliu si interactiunea dintre cele doua cumnate, Kate si Meghan, insa cele doua abia daca s-au privit.

Una imbracata in verde, iar cealalta in rosu, Ducesele au adoptat atitudini similare cu ale sotilor lor. Doar in interactiunea cu publicul cele doua au zambit si au acceptat daruri.

Potrivit MailOnline, Printul Harry s-a infuriat pentru ca el si Meghan nu au mai fost acceptati in convoiul Reginei si au fost asezati in randurile din spate, in functie de ordinea succesiunii la tron. Din aceasta cauza, el nu ar fi interactionat cu William si Kate, care s-au bucurat de un comportament preferential din partea Reginei in ultimele patru luni.

Foto: Getty & Profimedia

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri