william si kate
Divertisment

William si Kate, primul angajament regal video. Reactia copiilor sunati cand au vazut cu cine vorbesc

Ducele si Ducesa de Cambridge au efectuat primul angajament regal prin apel video si au ales sa le vorbeasca elevilor cu parinti care lucreaza in prima linie si nu pot petrece timpul cu ei.

William si Kate i-au incurajat pe micutii care au aparut cu urechi de iepurasi pe cap pentru a le prezenta buchete din flori de hartie, desene sau cosulete pentru Paste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Ducele si Ducesa de Cambridge au efectuat primul angajament regal prin apel video si au ales sa le vorbeasca elevilor cu parinti care lucreaza in prima linie si profesorilor lor.

Ducii le-au vorbit din casa lor din Norfolk, Anmer Hall, si au multumit personalului de la Academia Primara Casterton din Lancashire, unde profesorii au grija de copiii lucratorilor din prima linie.

Cu zambetul pe buze, cei doi au glumit si au spus ca ar fi purtat si ei urechi de Iepuras daca ar fi stiut ca aceasta e tema aleasa de elevi si profesori.

Kate i-a rugat pe copii sa ii povesteasca ce fel de activitati au la scoala, cat timp parintii lor sunt la serviciu, iar William a tinut sa le multumeasca tuturor profesorilor care isi dedica timpul acestor micuti care nu pot sta singuri acasa in timpul pandemiei.

Angajamentul regal prin video-conferinta a fost facut public la numai cateva zile dupa ce insasi Regina a transmis un mesaj britanicilor de la resedinta ei rurala.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri