winnie harlow
Divertisment

Winnie Harlow / Foto: Profimedia

Winnie Harlow, modelul cu vitiligo imposibil de ignorat. Cum impresioneaza in cea mai nou campanie de fashion

Winnie Harlow are 25 de ani si este deja un nume sonor in lumea modellingului. Tanara de culoare are pielea depigmentata din cauza bolii de care sufera, vitiligo, dar afectiunea dermatologica nu a impiedicat-o sa-si construiasca o cariera in fashion.

Descoperita in cadrul unei emisiuni TV, Winnie este invitata la prezentari de moda, apare pe copertele revistelor glossy, pe covorul rosu al evenimentelor mondene si in campanii publicitare de succes.

Diagnosticata cu vitiligo la varsta de 4 ani, tanara a povestit ca familia a ajutat-o sa treaca peste momentele dificile. In scoala generala si in liceu, Winnie era poreclita "vaca" si "zebra" de catre colegi, insa tanara a avut puterea de a merge mai departe.

Nascuta in Toronto, Winnie a decis sa-si incerce norocul in moda la 16, cand un fotograf local a vazut-o pe strada si a incurajat-o sa posteze cat mai multe fotografii cu ea pe internet. Dupa ce i-a urmat sfatul, Tyra Banks a invitat-o in emisiunea "America's Next Top Model", iar restul e istorie.

Winnie Harlow spera ca, prin modul diferit in care arata, sa schimbe opinia oamenilor despre frumusete: "Simt ca pot sa ii inspir si pe altii, insa nu imi place sa cred ca sunt un exemplu de urmat (...). Mai intai trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine inainte de a avea pretentia ca altii sa o faca", a spus modelul, care straluceste in cele mai noi imagini pentru Steve Madden si pantofii creati de el.

In trecut, Winnie a colaborat cu Skims, Diesel, Desigual, Tommy Hilfiger si Nike, printre multe alte marci celebre din lumea modei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri