Zendaya s-a machiat singură pentru gala Oscar 2022
Divertisment

Zendaya s-a machiat singură pentru gala Oscar 2022 / Getty Images

Zendaya, adevărul despre look-ul afișat la gala Oscar 2022. Ce dezvăluire a făcut actrița pe rețelele sociale

Zendaya, actrița în vârstă de 25 de ani, a fost în centrul atenției la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, iar acum s-a aflat un amănunt inedit despre ea.

În vârstă de 25 de ani, actrița din ”Euphoria” a strălucit la gala de decernare a premiilor Oscar, unde a îmbrăcat o fustă lungă, dreaptă, realizată din paiete, pe care a asortat-o cu o cămașă scurtă, lăsându-și la vedere abdomenul.

Zendaya la Oscar 2022

Citește și: S-au decernat Oscarurile modei. Zendaya, premiată cu trofeul Fashion Icon în 2021. Cele mai inedite apariții pe covorul roșu

Actrița și-a completat look-ul cu un coc prins lejer și cu un machiaj discret. Orice persoană, însă, s-ar gândi că aceasta a plătit un make-up artist de renume care să se ocupe de ea, așa cum obișnuiesc starurile de la Hollywood, însă acum n-a fost și cazul ei. Zendaya s-a machiat singură, iar acum, la două zile de la eveniment, a dezvăluit acest lucru.

Actrița, care a optat pentru un machiaj smokey eyes, un blush radiant și un luciu de buze strălucitor, a tăguit într-un Insta Story compania de produse cosmetice pe care le-a utilizat pentru a se machia.

Citește și: Zendaya, încoronată regina modei în 2021. 15 cele mai impresionante apariții ale actriței pe covorul roșu

În ceea ce privește coafura, însă, Zendaya s-a lăsat pe mâna hairstyst-ului Antoinette Hill, care i-a explicat că și-a dorit pentru ea o coafură simplă, dar în același timp glamour.

Zendaya la Vanity Fair Oscar Party

”Din când în când îmi fac propriul ritm”, a scris ea în dreptul fotografiei în care a tăguit și compania a cărei produse cosmetice le-a folosit.

Zendaya și Tom Holland, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Despre o relație între Zendaya și Tom Holland s-a vorbit mult la începutul anului 2021. În luna iulie, însă, au apărut în sfârșit fotografii care confirmă relația - cei doi au fost surprinși sărutându-se în mașina lui Tom. Atât Zendaya, cât și Holland au părut să se bucure de moment, schimbând o serie de zâmbete după sărut.

Citește și: Din față pare cea mai simplă rochie, dar din spate e spectaculoasă! Zendaya a bifat încă o apariție care a atras toate privirile

Ipostaza tandră vine după numeroase interviuri în care ambii au negat că ar putea fi ceva între ei, în timp ce zvonurile din tabloide relatau că relația lor a început chiar în timpul filmărilor pentru Spiderman.

”Este literalmente unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”,
spunea Zendaya despre Tom în timpul unui interviu acordat lui Variety, în 2017, după lansarea peliculei "Spider-Man: Homecoming".

Etichete: machiaj , zendaya , oscar 2022

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri