Zendaya
Divertisment

Zendaya, la SAG Awards 2023 / Foto: Profimedia

Zendaya, apariție demnă de perioada de aur a Hollywoodului. Nu degeaba e considerată una dintre cele mai stilate actrițe

Nu degeaba Zendaya este considerată una dintre cele mai stilate vedete, căci cea mai recentă apariție publică, cea de la SAG Awards, a arătat-o în două ipostaze care au pus-o în valoare. Pe covorul roșu a fost asemenea unei dive din epoca de aur a Hollywoodului, iar la ceremonia de decernare a premiilor a fost modernă și la fel de elegantă.

Citește și: Zendaya, rochia ca o a doua piele cu care a făcut senzație la Veneția. Ținuta a fost făcută după un mulaj al corpului ei

Zendaya
Zendaya, la SAG Awards 2023 / Foto: Profimedia

Zendaya a întors toate capetele la SAG Awards și toate blițurile fotografilor de la eveniment au fost ațintite asupra ei. Ținuta aleasă pentru unul dintre primele covoare roșii pe care a pășit după luni bune de pauză a fost perfectă pentru o gală de asemenea amploare. Rochia roz din mătase, cu corset și fără bretele, care i-a îmbrăcat superb corpul subțire ca o trestie, a fost decorată cu 190 de trandafiri sculptați, în mărime naturală. Și părul a fost aranjat à la vechiul Hollywood, în bucle lejere.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile SAG 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Zendaya
Zendaya, la SAG Awards 2023 / Foto: Profimedia

După apariția pe covorul roșu, în interior, Zendaya a apărut într-o altă rochie. Tot una care a urmărit linia corpului, dar modernă de această dată, în aceeași nuanță predominantă de roz, dar și cu părți negre și albastre. A schimbat și bijuteriile cu pietre prețioase, păstrând doar coafura și machiajul la fel.

Etichete: zendaya , sag awards

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri