Zendaya și Tom Holland, primele declarații despre relația lor
Divertisment

Zendaya și Tom Holland, primele declarații despre relația lor/ Profimedia Images

Zendaya și Tom Holland, primele declarații despre relația lor: ”Suntem acolo unul pentru celălalt, ne sprijinim în tot!”

Zendaya și Tom Holland au dezvăluit că formează un cuplu după multe luni de speculații, iar acum, după ce s-au afișat împreună pentru prima dată pe covorul roșu, cei doi au vorbit despre relația lor.

Tom Hollan și Zendaya, în vârstă de 25 de ani, au strălucit pe covorul roșu la lansarea filmului ”Spider-Man: No Way Home”, iar la un moment dat actorul a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent.

Citește și: S-au decernat Oscarurile modei. Zendaya, premiată cu trofeul Fashion Icon în 2021. Cele mai inedite apariții pe covorul roșu

”Doi prieteni au ajuns să fie împreună, să experimenteze lumea, să depășească problemele împreună, să se sprijine în tot, e mare lucru pentru noi. Suntem o familie.”, a spus Holland.

De asemenea, și Zendaya a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu Holland, mărturisind că ei se susțin unul pe celălalt.

”Cred că uneori trebuie să fii o persoană deschisă, uneori să știi doar să asculți.”, a spus ea.

Citește și: Zendaya, încoronată regina modei în 2021. 15 cele mai impresionante apariții ale actriței pe covorul roșu

Actrița a mărturisit, de asemenea, că este norocoasă că viața ei nu s-a schimbat peste noapte, întrucât a început să joace în filme de la o vârstă fragedă, iar faima a venit în timp, învățând astfel să o gestioneze.

Zendaya și Tom Holland, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Despre o relație între Zendaya și Tom Holland s-a vorbit mult la începutul anului 2021. În luna iulie, însă, au apărut în sfârșit fotografii care confirmă relația - cei doi au fost surprinși sărutându-se în mașina lui Tom. Atât Zendaya, cât și Holland au părut să se bucure de moment, schimbând o serie de zâmbete după sărut.

Citește și: Din față pare cea mai simplă rochie, dar din spate e spectaculoasă! Zendaya a bifat încă o apariție care a atras toate privirile

Ipostaza tandră vine după numeroase interviuri în care ambii au negat că ar putea fi ceva între ei, în timp ce zvonurile din tabloide relatau că relația lor a început chiar în timpul filmărilor pentru Spiderman.

„Este literalmente unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”, spunea Zendaya despre Tom în timpul unui interviu acordat lui Variety, în 2017, după lansarea peliculei "Spider-Man: Homecoming".

Etichete: relatie , zendaya , tom holland

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri