Salma Hayek/ Profimedia
Divertisment

Salma Hayek/ Profimedia

Zoom pe chipul perfecțiunii. Cum arată Salma Hayek fără machiaj, la 53 de ani

De curând a dezvăluit că zilele ei preferate sunt cele în care nu e nevoită să se machieze. Salma Hayek profită din plin de perioada lejeră de care se bucură și își încântă fanii cu aspectul ei tineresc, fără farduri.

"Rutina mea de înfrumusețare constă în lecții pe care le-am învăţat de la bunica mea", a mărturisit pentru Glamour în 2015. În loc să apeleze la cele mai noi produse, urmărește nevoile pielii sale și se bazează pe câteva reguli simple.

Trucurile la care apelează au rezultate incredibile, aşa cum se poate vedea dintr-una din cele mai noi postări ale sale de pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu îmi curăţ niciodată pielea dimineața. Bunica m-a învăţat că noaptea, pielea reface toți nutrienții pe care i-a pierdut în timpul zilei. De asemenea, dacă mă curăţ foarte bine înainte de culcare, de ce ar fi tenul meu murdar când mă trezesc?", a scris Salma pentru The New York Times.

Uneori, dimineața își tonifiază tenul cu puţină apă de trandafir, o alternativă mai blândă la restul produselor de curăţare din comerț. În plus, ea susține că o alege pentru că aduce beneficii anti-îmbătrânire, antioxidanții din interior reducând inflamația.

Uneori, Salma sare cu totul peste aplicarea apei de trandafir și își începe regimul de hidratare cu „un amestec de seruri și uleiuri în funcție de cum îşi simte pielea în acea zi”, a spus pentru NYT.

Rutina de noapte presupune demachierea cu ulei de cocos. După acest pas, încălezeşte un prosop umed în cuptorul cu microunde, îl pulverizează cu apă de trandafir și îl ține pe faţă pentru a elimina orice reziduuri rămase.

După ce își înmoaie porii cu prosopul cald, este gata să clătească cu apă rece. Încă o dată, renunță la un cleanser clasic și își prepară un mix din „făină de ovăz, apă sau lapte de migdale și miere". Îl lasă să se înmoaie și apoi înlătură amestecul.

Când vine vorba de exfoliere, actrița apelează la ea o dată sau de două ori pe săptămană pentru a nu-și agresa prea tare tenul.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri