j.lo super bowl
Frumusete

10 ore pentru machiajul lui J.Lo de la Super Bowl. De ce a durat atat sa se pregateasca

Pregatirea pentru recitalul de Super Bowl dureaza o zi intreaga. Scott Barnes, specialistul in make-up angajat de J.Lo a inceput sa lucreze la look-ul ei la 10 dimineata si a finalizat totul inainte ca diva sa urce pe scena.

Potrivit make-up artistului, intregul proces a fost luat foarte in serios: "Nu am ascultat deloc muzica, am vrut sa fim toti extrem de concentrati ca sa iasa totul perfect".

Mai multe informatii despre una dintre cele mai importante zile din viata profesionala a lui J.Lo a oferit Scott Barnes pentru jurnalistii Elle.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce te-a inspirat sa creezi look-ul lui Jennifer de la Super Bowl?

M-am gandit la top modelele care prezentau pentru Versace in anii '90. Cand am vazut tinutele pe care urma sa le poarte, m-am gandit imediat la Christy Turlington, Linda Evangelista si restul fetelor care au colaborat cu Gianni si Donatella.

La ce ora ai inceput sa ii aplici machiajul?

Am ajuns acasa la Jennifer in jurul orei 10:30. Ea facea repetitii si proba haine, iar in program scria ca urmeaza sa-si faca manichiura, parul si machiajul. Nu am terminat totul la timp insa, asa ca am plecat de la ea in jurul orei 15:00 cu o escorta de politie. Am reluat machiajul in jurul orei 16:30 si l-am finisat pana la 17:30. A fost un ritm nebunesc.

Cum a fost sa te ocupi de infatisarea lui Jennifer Lopez cu cateva secunde inainte ca ea sa intre pe scena Super Bowl?

Eram in culise si incercam sa ma asigur ca a, la indemana pudra, luciul de buze si bronzerul. Am folosit multe produse, inclusiv o paleta de farduri, gloss-uri, dermatograf... A fost minunat ca am putut sa realizez un look atat de delicat, care i-a scos in evidenta trasaturile.

Cum te-ai asigurat ca machiajul ei o sa reziste pe scena si o sa faca fata schimbarilor de garderoba?

Am simtit ca lumina era singurul lucru important pe care trebuia sa-l deslusesc. Pentru era puternica, mi-am dat seama in ultimul moment ca ochii trebuie sa iasa foarte bine in evidenta si am adugat mai mult dermatograf. A fost decizia care a schimbat look-ul.

Pentru ca diva latino sa arate impecabil in timpul recitalului de la Super Bowl, make-up artistul ei a folosit pana in zece produse, iar sfatul lui pentru fanele care vor sa recreeze look-ul este sa foloseasca un bronzer de calitate.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri