meg ryan
Frumusete

Meg Ryan, în 1998 vs 2023 / Foto: Profimedia

Adevărul despre operațiile estetice ale lui Meg Ryan. Un chirurg plastician a rupt tăcerea: „Au făcut-o să arate mai rău”

Apariția lui Meg Ryan la premiera noului său film, „What Happens Later”, a stârnit un val de reacții în mediul online, fanii actriței fiind uimiți de noul aspect al acesteia. Utilizatorii platformelor de socializare au susținut că vedeta a exagerat cu intervențiile estetice. 

Noua peliculă marchează revenirea lui Meg Ryan pe marile ecrane, după o pauză de opt ani. Deși fanii au fost încântați că o vor vedea pe actrița lor preferată din nou în comediile romantice, aceștia au fost șocați de transformarea prin care a trecut. 

Citește și: Meg Ryan este „istorie”. Fostul ei logodnic, dezvăluiri neașteptate: „De șapte luni există cineva în viața mea! E o femeie frumoasă!”

„E minunat să o văd pe Meg Ryan înapoi pe marele ecran, dar Doamne, aș vrea să nu-și mai facă nimic la față”, a scris un utilizator pe X, fostul Twitter. „Redenumiți filmul în: „Ce se întâmplă cu fața lui Meg Ryan”, a scris altul. „O iubesc pe Meg, dar ce s-a întâmplat cu fața ei? Era atât de frumoasă”/ „Nu o să-mi mai fac nimic la față. Mi-e frică să nu ajung ca un păstrăv. Toate femeile de la Hollywood sunt așa. Săraca Meg Ryan”, au mai comentat utilizatorii. 

Meg Ryan/ Profimedia
Meg Ryan/ Profimedia

Cu toate toate că vedeta în vârstă de 61 de ani nu a recunoscut niciodată că a apelat la bisturiu, un chirurg estetician a dezvăluit că actrița și-a modificat aspectul, însă într-un mod cu totul „greșit”. 

„Este o mizerie”, a declarat celebrul chirurg estetician, Dr. Sam Rizk. „I s-a făcut un lifting prost în direcția greșită, lateral, în loc de vertical.”, a adăugat el, susținând că gura actriței este dovada clară că aceasta are intervenții la nivelul feței: „Când era mai tânără, gura ei era mai mică. Uită-te la gura ei în „Top Gun”. Acum este de două ori mai mare. Singurul mod în care o gură poate deveni mai mare pe măsură ce îmbătrânește este dacă și-a făcut liftingul în lateral”.

Citește și: Meg Ryan, fotografiată pe străzile din New York. Cum arată actrița la 61 de ani

De asemenea, Dr. Sam Rizk susține că Meg și-a îmbunătățit și aspectul buzelor: „Are filler în buze. Sunt mai pline în lateral, ceea ce a făcut-o să arate și mai rău”. 

Dr. Rizk susține că actrița a intervenit și în zona obrajilor: „Are obrajii umflați. Nu i-a avut așa înainte. Obrajii nu devin niciodată mai mari pe măsură ce îmbătrânim.”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri