albire dinti acasa
Frumusete

Dinti albi in doar cateva minute. 5 trucuri care le vor reda stralucirea

Aproape toti pacientii care trec pragul cabinetului stomatologic intreaba si de albirea dentara. Daca iti doresti un zambet frumos, cu dinti albi, asa cum vezi la televizor, poti obtine acest efect si acasa, fara a apela la medicul dentist. PureWOW vine cu o serie de trucuri care iti vor fi de ajutor:

  • Inlocuieste vinul rosu cu cel alb

Vinul rosu contine un pigment puternic care iti va colora dintii. Il poti inlocui cu cel alb, insa trebuie sa fii atenta. Daca ai impresia ca acesta iti va curata dintii, trebuie sa stii ca acidul slabeste smaltul si sensibilizeaza dintii. Indicat ar fi sa bei apa dupa ce consumi vin pentru o buna sanatate dentara.

  • Peeling cu banana

Coaja de banana poate fi folosita la albirea dintilor. Metoda este simpla: decojesti fructul si rupi o bucata din coaja sa, iar cu partea din interior incepi sa cureti dintii. Dupa ce ai acoperit bine dantura, lasa pasta de banana sa actioneze 10 minute. Curata apoi si bucura-te de rezultate.

  • Alege rujuri cu subton albastru
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Acesta va contracara efectul galben al dintilor, facandu-i sa para mai albi si mai stralucitori. Cere sfatul asistentelor de vanzari cand vrei sa achitionezi un astfel de produs de machiaj.

  • Foloseste bronzer

Chiar daca nuanta pielii tale este deschisa, bronzerul te va face sa pari usor bronzata, iar dintii tai vor parea mai albi.

  • Consuma mai putina cafea sau renunta la ea

Stim, cafeaua este viata, insa trei cesti pe zi nu vor face bine dintilor tai. Dimpotriva, cafeaua neagra ii va ingalbeni. Daca totusi vrei sa bei o cantitate mai mare, foloseste un pai, iar apoi periaza dintii cu produse specializate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri