shutterstock_207094993
Frumusete

Care sunt cele mai solicitate operații estetice de către românce: mărirea sânilor, pe primul loc

Operațiile estetice au devenit din ce în ce mai populare printre femeile din România, care apelează la chirurgul estetician pentru a-și înfrumuseța aspectul fizic. Cea mai solicitată dintre acestea rămâne, în continuare, mărirea sânilor.

Medicul estetician Carmen Giuglea dezvăluie pentru peroz.ro care sunt operațiile estetice la care apelează cel mai des clientele ei.

“Având în vedere că au trecut aproximativ 20 ani de când a apărut chirurgia estetică și în România, putem spune că această perioadă a permis atât creșterea numărului și profesionalismului chirurgilor esteticieni români, cât și educarea și căpătarea încrederii publicului în aceste servicii medicale considerate oarecum de lux. Astfel încât în momentul de față au dispărut prejudecățile conform cărora chirurgia estetică este un moft, ea fiind astăzi acceptată de marea majoritate a doritorilor ca o modalitate de a îmbunătăți calitatea vieții, de a scăpă de niște complexe sau de a estompa urmele îmbătrânirii.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În prezent, la noi în țară cele mai solicitate intervenții de chirurgie estetică sunt cele la nivelul sânilor, apoi rinoplastiile, remodelările corporale și multe multe injectări sau tratamente de întinerire nechirurgicală”, spune dr. Giuglea.

Care e cea mai sigură metodă de mărire a sânilor

“Cea mai sigură metodă chirurgicală de mărire a sânilor rămâne implantul mamar. Este adevărat că acesta nu este un device perfect, fără nicio problemă, ca orice obiect făcut de mâna omului, dar luând în considerare beneficiile pe termen lung cu riscurile posibile, balanța înclină convingător în favoarea beneficiilor.
Altă metodă chirurgicală folosită mai este lipofillingul, dar acesta are un rezultat nepredictibil și inconstant pe termen lung, lucru care nemulțumește în general”, mai spune medicul estetician.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri