culori par 2019
Frumusete

Nuanta parului iti poate schimba complet imaginea. Iar 2019 are un lot proaspat de culori de par in tendinte. Iata 7 dintre acestea care promit sa iti ofere o nota fresh si sa te scoata din anonimat:

Cum sa iti faci parul gri acasa, cu aproximativ 30 de lei

Blondul gri-argintiu continua sa fie pe val. Alaturi de blondul cenusiu este preferatul fashionistelor. Te-a tentat si pe tine sa adopti acest look? Iata cum ai putea obtine par gri acasa, fara sa-ti vopsesti propriu-zis suvitele.

Persoanele care au parul blond (fie ca este natural sau nu) pot obtine foarte usor aceasta nuanta. Metoda nu functioneaza insa in cazul brunetelor sau roscatelor.

In ultima vreme, pe piata au tot aparut sampoane nuantatoare care anuleaza nuanta de blond-pui ori portocaliu din par. Vorbim de un sampon care ajuta la reglarea nuantei parului. In functie de timpul de actiune, acesta poate capata diferite nuante, inclusiv cea gri, atat de cautata si indragita.

  • Cum se foloseste?
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Aplici samponul pe parul ud, masezi si astepti cateva minute (in functie de marca samponului, vei gasi intervalul de timp afisat pe ambalaj).

Specialistii recomanda folosirea produsului cu moderatie. Ideal este sa te speli cu el de 1-2 ori pe saptamana pentru ca folosit zilnic iti va usca si degrada parul.

Impreuna cu samponul, poti utiliza o cura de hidratare pentru parul gri, astfel rezultatele nu se vor lasa asteptate. Vei folosi cura, care consta intr-un balsam, impreuna cu samponul nuantator.

Daca il supui la tratamente de modificare a nuantei, ai grija ca parul tau sa fie hidratat. Foloseste masti hranitoare si produse special create pentru tipul tau de par si incearca sa eviti placa sau uscatorul cat poti de mult.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri