Jennifer Lopez ten
Frumusete

Data de gol de propria echipa. La ce trucuri apeleaza J.Lo pentru a avea un ten impecabil la 50 de ani

Jennifer Lopez arata impecabil fara machiaj la 50 de ani. Dincolo de genele bune pe care le-a mostenit, vedeta apeleaza la cateva trucuri simple, care o ajuta sa straluceasca. Rutina ei de frumusete a fost dezvaluita chiar de propria echipa!

Ce foloseste o vedeta de calibrul lui J.Lo pentru un look impecabil? Potrivit profesionistilor care au grija de frumusetea ei, produsele si trucurile la care apeleaza sunt unele aproape banale. Iata sfaturile pe care le ofera ei fanelor artistei:

  • Fii consecventa cu rutina ta

Dermatologul lui J.Lo Harold Lancer, le sfatuieste pe admiratoare sa devina stricte si sa respecte cu sfintenie anumite obiceiuri de frumusete: "Asigurati-va ca aveti un program precis de ingrijire a pielii pe care il urmati zilnic. El ar trebui sa includa produsele de baza de care pielea dvs. are nevoie", a spus el pentru PopSugar.

Esteticianul lui J.Lo, Louise Deschamps, a adaugat ca doua dintre etapele importante care trebuie parcurse sunt exfolierea si hidratarea: "Le spun adesea pacientelor mele cu pielea uscata sa adauge un ulei usor de hidratare zilnic", a subliniat ea.

In iulie 2018, machieuza lui Lopez, Mary Phillips, a declarat pentru Well + Good ca se bazeaza pe uleiurile faciale pentru a-i oferi lui Jennifer acel look stralucitor emblematic.

  • Incorporeaza trei ingrediente-cheie in rutina

Dr. Lancer a recomandat un trio puternic de ingrediente care, cu exceptia cazului in care pielea este sensibila, ar trebui sa ofere o stralucire de invidiat atunci cand este utilizat in mod constant si cu grija: vitamina C - pentru a reduce petele intunecate si hiperpigmentarea, acidul glicolic - pentru a exfolia pielea aspra si acidul hialuronic - pentru a hidrata si hrani pielea.

Lopez a laudat in trecut acidul glicolic, dar, din pacate, nu a specificat o anumita marca sau produs pe care il foloseste.

In schimb, ea a subliniat ca are grija sa-si curete tenul cu grija: "Mereu, ma spal mereu pe fata dupa un antrenament la sala. Asta ajuta sa-mi pastrez porii curati si pielea sanatoasa. Apoi ma hidratez si aplic crema cu protectie solara. Daca ies in oras, ma machiez putin. Daca raman acasa, folosesc putina crema de ochi."

  • Intelege puterea nutritiei si a exercitiilor fizice

Nu este un secret ca Jennifer Lopez exerseaza din greu pentru o silueta tonifiata, dar acesta nu este singurul motiv pentru care face sport si mananca bine.

Un flux de sange corect duce la o piele sanatoasa, a spus dr. Lancer: "Un program de nutritie meticulos are un impact semnificativ asupra pielii. Ceea ce introduci in corp dicteaza cum va arata acesta in exterior.”

In iunie 2016, J.Lo a dezvaluit pentru InStyle ca nu fumeaza, nu bea si nu consuma cofeina, ceea ce contribuie in cele din urma la pielea ei elastica si ferma. Din dieta vedetei fac parte vitaminele si mineralele, iar apa este esentiala.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri