Miss France 2024 Eve Gilles leaving a tv show in Paris
Frumusete

Eve Gilles. Miss Franța 2024. Profimedia

Eve Gilles, după controversa generată de câștigarea concursului Miss Franţa 2024: Nu sunt doar o tunsoare

Eve Gilles, câștigătoarea titlului Miss Franța 2024, spune că ea nu este doar o tunsoare, după ce victoria sa în concursul de frumusețe a fost umbrită de o dispută bizară legată de aspectul „androgin” și de lungimea părului ei.

Eve Gilles, în vârstă de 20 de ani, din Nord-Pas-de-Calais, a fost încoronată Miss Franța în fața a 7,5 milioane de telespectatori, sâmbătă seara.

Imediat după victoria sa, reacții bizare au apărut pe rețelele sociale, organizatorii concursului din Franța fiind criticați după ce jurații au ales-o pe „androgina” Gilles drept Miss Franța 2024. Cei mai mulți telespectatori erau obișnuiți cu câștigătoarele din anii trecuți, care aveau părul lung și forme mai voluptoase. 

În urma criticilor, Eve a declarat pentru postul francez TF1: „Nu poți mulțumi pe toată lumea, e normal. Dar trebuie să te accepți așa cum ești și să încerci să ignori toate criticile, chiar dacă este dificil”. „Sunt și eu om, inevitabil critica mă afectează și mă rănește. Corpul meu este așa cum este. Fie că îmi place sau nu, asta sunt. Dacă oamenilor nu le place imaginea mea, nu le place și gata”, a declarat ea pentru postul francez TF1.

Miss Franța 2024. Câștigătoarea de 20 de ani, extrem de emoționată: „Este un moment incredibil!”

Ea a declarat anterior că spectatorii concursului erau obișnuiți să „vadă domnișoare frumoase cu părul lung, dar eu am ales un look androgin cu părul scurt”. Eve a mai spus că speră că va veni un moment în care tunsoarea ei nu va mai fi în centrul atenției.

Studenta la matematică a mai spus că este „important” să arate că multe femei franceze au tunsori scurte ca a ei și că ar trebui să fie „reprezentate” în competiții precum Miss France.

„Nimeni nu ar trebui să dicteze cine ești”, a spus ea după victoria de sâmbătă seara, adăugând că fiecare „femeie este diferită, toți suntem unici”.

Câștigătoarea concursului a fost aleasă prin vot public și de către juriu (50-50). În timp ce a ajuns doar pe locul al treilea în urma votului publicului, jurații au văzut-o pe prima poziție.

Gilles, care vrea să devină statistician, este prima câștigătoare din istoria de 103 ani a competiției, care nu are părul lung, spre disperarea unora dintre telespectatori.

Prezentat de Jean-Pierre Foucault, concursul de frumuseţe a avut loc la Zénith din Dijon.

Eve îi succede Indirei Ampiot, Miss Franţa 2023. „Nu mă simt ca şi cum aş fi Miss Franţa. Nu ştiu unde mă aflu, nu ştiu ce mi se întâmplă, este un moment cu adevărat incredibil”, a spus Eve, după ce a fost anunţată drept câştigătoare.

În 1999, Karine Lherm a fost Miss Albigeois şi s-a aflat în concursul general de la Miss France, având un păr scurt, blond platinat.

Etichete: miss franța

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri