lopez1
Frumusete

Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez dezvăluie cel mai mare secret al ei: „E mai eficient decât orice cremă scumpă”. Ce înseamnă regimul de frumusețe „5S”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai admirate femei din lume. Deși are 52 de ani, arată cu cel puțin douăzeci de ani mai tânără. Ai crede că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Cu doar câteva zile înainte de a împlini 53 de ani, artista americană a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și ce înseamnă pentru ea o viață sănătoasă, mai exact „5 S”.

Cel puțin șapte ore de somn sunt esenţiale şi sunt mai eficiente decât cea mai scumpă cremă hidratantă, susţine JLo. Somnul reprezintă o parte esențială a regimului ei de frumusețe pe care l-a numit „5 S”: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, sano (stil de viață sănătos) și somn.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Jennifer Lopez a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea în cea mai recentă ediție a newsletterului On The JLo.

Pe lângă somn, mai sunt și alte câteva trucuri care o ajută să se mențină pe drumul cel bun când vine vorba de frumusețe.

„Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn!", a adăugat actrița.

„Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul.”

jennifer lopez nemachiata
Jennifer Lopez preferă să stea nemachiată acasă. / Foto: Instagram

Lopez a povestit cum la 20 de ani, când cariera sa a luat avânt, dormea mai puțin de cinci ore pe noapte. Vedeta a mărturisit că epuizarea fizică și psihică a dus la atacuri de panică paralizante, aşa că și-a propus să facă o schimbare.

„De atunci am încercat să duc o viață foarte sănătoasă și echilibrată. Pe măsură ce dormeam mai mult și aveam grijă de mine, mi-am dat seama că trebuia să fiu pro viață ca să obțin efectele anti-îmbătrânire... Mă gândesc la somn ca la o mică mașină a timpului. Te întinzi și intri într-un spațiu în care te conservi și apoi ieși o persoană nouă, mai tânără decât erai înainte.”

jennifer lopez

Jennifer a mai povestit că deseori simte că arată cu 10 ani mai tânără după un somn foarte bun. „Uneori mă trezesc și spun: 'Wow! Tocmai am pierdut 10 ani de pe fața mea!'”

„Asta este ceea ce poate face pentru tine un somn bun, iar efectele sunt pe termen lung. Pandemia ne-a încetinit tuturor ritmul, iar pe mine, cu siguranță, m-a încetinit și m-a făcut să realizez că tot ceea ce putem controla suntem noi înșine. Așa că dormiți bine!”

Etichete: jennifer lopez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri