lopez
Frumusete

Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez, la 54 de ani. Trucurile ei de frumusețe și zece ținute în care a făcut furori în 2023

Jennifer Lopez este una dintre cele mai admirate femei din lume. Fie că se află pe covorul roșu, la premiera unui film, ori dansează frenetic în timpul unui concert sau merge la cumpărături, JLo știe mereu să capteze atenția. Pe 24 iulie, Lopez a împlinit 54 de ani și se află într-o formă fizică de invidiat. Și nu e de mirare: este o împătimită a dansului și a fitnessului. Paparazzii o surprind poate cel mai des în fața sălii de antrenamente ori a unui studio de dans. În plus, are o rutină draconică la care nu renunță.

De-a lungul vremii, artista americană a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil, pentru că femei din toate colțurile lumii au dorit mereu să știe care sunt secretele ei. 

Somnul, secretul suprem  în materie de frumusețe. Cei 5S de la care nu se abate

Jennifer Lopez a explicat că somnul este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: „Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea în newsletterul On The JLo.

„Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn!", a adăugat actrița. „Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul.”

Frumusețea pielii vine din interior

Jennifer Lopez își amintește mereu de o replică pe care a auzit-o la începutul carierei: „'Până la 25 de ani, ai fața cu care te-ai născut, ulterior, o ai pe cea pe care o meriți'. Așadar, ca să ai o piele frumoasă, fermă, trebuie să o îngrijești.”

„Totul începe cu pielea ta, ea arată cât de odihnită și de fericită ești. Poți pune tot machiajul din lume, dar dacă nu ești fericită, dacă pielea nu e sănătoasă, nu poți masca asta”, a spus JLo pentru Vogue.

Într-un interviu cu Elle, Lopez a afirmat că încă de acum 20 de ani lumea voia să știe ce face pentru a avea un ten impecabil și o siluetă perfectă.

 „Era întrebarea numărul unui pe care mi-o adresau. Indiferent dacă promovam un film sau vreo piesă, toți voiau să știe ce fac pentru a-mi păstra pielea fermă”, a declarat artista, care a recunoscut că aceasta a devenit și mai frecventă odată cu înaintarea în vârstă.

Afirmații zilnice

În fiecare zi, vedeta americană își face timp pentru a rosti citate motivaționale: „E important să-ți spui în minte lucruri pozitive, care te vor motiva, precum 'sunt tânără la orice vârstă', 'toți suntem bine'”, a mărturisit actrița din „Camerista”.

Uleiul de măsline este o comoară

Jennifer Lopez a povestit că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate. „Îl folosesc de ani de zile, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât.”

Sfatul de la 20 de ani: crema cu factor de protecție solară

Jennifer Lopez a mai declarat că atunci când avea 20 de ani un dermatolog i-a recomandat un gel de curățare și o cremă cu factor de protecție solară: „Dacă le vei folosi de acum, pielea ta va arăta mereu bine.”

Se trezește la 5 dimineața ca să facă sport

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit și că se trezește în fiecare zi înainte de 5:00 dimineața pentru a face sport, căci o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly.

„Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală”, a mai adăugat ea.

Și pare să aibă dreptate, căci potrivit MentalHealth.org, persoanele care fac mișcare regulat sunt mai sănătoase din punct de vedere psihic și emoțional și, în plus, prezintă un risc mai scăzut de a dezvolta probleme de acest gen.

„Când găsești un echilibru între determinare și concentrare, atunci cu siguranță ajungi să fii cea mai bună versiune a ta”, a explicat actrița, care a dezvăluit că se trezește în fiecare zi la 4:45 dimineața, când afară este încă întuneric, pentru a se antrena.

Jennifer Lopez, ședință foto în care a debordat de senzualitate. JLo a pozat într-o rochie mulată, cu decupaje laterale pronunțate

10 ținute cu care Jennifer Lopez a impresionat în 2023

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez la premiera "The Mother", film în care joacă rolul principal. / Foto: Profimedia
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, acoperită cu piese animal print de la gât până în vârful degetelor de la picioare. / Foto: Profimedia
Jennifer Lopez la Met Gala 2023/ Profimedia
Jennifer Lopez la Met Gala 2023/ Profimedia
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding/ Profimedia
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding/ Profimedia
jennifer lopez
Jennifer Lopez, impecabilă la premiile Grammy 2023 / Foto: Profimedia
*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez and Ben Affleck's Wedding Anniversary Celebrated with a Romantic Dinner in Santa Monica
Jennifer Lopez. Profimedia
Jennifer Lopez is seen out window shopping with a friend
Jennifer Lopez At ''The Mother'' Movie Screening in NYC
Jennifer Lopez, la premiera "The Mother". Profimedia
*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez’s Valentino Dress Steals Show at Furniture Shopping Spree!
Jennifer Lopez. Profimedia
*EXCLUSIVE* Ben Affleck and Jennifer Lopez hold hands as they start off their day with coffee to go.
Jennifer Lopez. Profimedia

 

Etichete: jennifer lopez , jlo

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri