printesa diana rutina zilnica
Frumusete

"Printesa Diana si-a dat seama de puterea parului si a machiajului, si asta este ceva ce nu ar trebui subestimata niciodata de nimeni", spunea candva Maria Greenwell. La fel de frumoasa atat pe exterior, cat si pe interior, tot ceea ce facea atragea atentia internationala. In ziua nuntii sale, 17 milioane de persoane de pe intregul glob au urmarit ceremonia.

Reguli de frumusete pe care Printesa Diana le urma cu sfintenie

"Printesa Diana si-a dat seama de puterea parului si a machiajului, iar aceasta nu ar trebui subestimata niciodata de nimeni", spunea candva Maria Greenwell. La fel de frumoasa atat pe exterior, cat si pe interior, tot ceea ce facea Diana de Walles atragea atentia internationala. In ziua nuntii sale, 17 milioane de persoane de pe intregul glob au urmarit ceremonia.

Desi avea o frumusete inascuta, Printesa Diana avea totusi cateva trucuri la care apela pentru a arata impecabil. Conform Marie Claire, acestea sunt regulile pe care ea le urma:

Avea o rutina adecvata pentru ingrijirea pielii

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Potrivit lui Greenwell, Diana a avut o piele incredibila. Sigur, asta nu s-a datorat genelor sale, ci mai degraba rutinei: curatare, tonifiere, hidratare si aplicarea serului/ erurilor cu SPF.

Dormea suficient

Calitatea somnului a fost un aspect foarte important in rutina de frumusete a Printesei: "Lipsa somnului face ca pielea sa para palida si obosita pentru ca circulatia este afectata. In plus, este important sa ai un somn bun deoarece lipsa lui provoaca si stres, ceea ce poate agrava toate conditiile cutanate. Cand esti obosit, se vede", explica esteticianul Renee Rouleau pentru Marie Claire.

Moderatia era cuvantul-cheie din vocabularul ei

"Dupa ce am inceput sa lucrez cu ea, Diana facea totul cu moderatie. A renuntat la baut, astfel incat pielea ei arata 100% bine. Daca fumezi, bei sau faci ceva in exces, vei distruge cel mai important bun de pret al frumusetei - pielea ta", a mai spus

Si-a format un look emblematic

"Incepeam intotdeauna cu un produs hidratant, un fond de ten care sa se potriveasca cu tonul pielii ei, apoi foloseam un concelear pentru a subtiliza zona ochilor. Mascara - care este darul suprem - si un ruj care sa transmita starea ei in acea zi", a spus make-up artistul Greenwell.

Nu purta niciodata eyeliner in nuanta ochilor naturali

Printesa Diana purta adesea un dermatograf albastru, asta pana sa o cunoasca pe Greenwell: "Ochii albastri nu ar trebui niciodata sa poarte creion albastru sau umbra", spune ea.

Aplica rimelul de la radacini

"Intotdeauana am invatat-o sa se asigure - chiar si atunci cand isi aplica singura mascara - ca a acoperit si radacinile genelor", explica make-up artistul.

Folosea parfum

"Purta intotdeauna parfum, ceea ce este un lucru imens in viata unei femei. Este un fel de atingere finala a frumusetii, plimbandu-te mirosind divin, sic si individual", spune Greenwell.

Nu se temea sa faca schimbari

In 1990, Printesa Diana i-a cerut hairstylistului Sam McKnight sa ii taie tot parul. In contrast puternic cu parul lung si plin de volum al anilor '80, stilul ei era unul sportiv.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri