ce este dermalinfusion
Frumusete

Acest tratament reprezinta o metoda de curatare non-invaziva a epidermei. Recent, pe piata a fost introdusa o alternativa a acestui procedeu: Dermalinfusion.

Skincare: Ce este si cum functioneaza tratamentul Dermalinfusion

In ultimii ani, tratamentele non sau minim invazive castiga treptat teren in defavoarea interventiilor chirurgicale radicale. Unul dintre procedeele la care tot mai multe femei apeleaza este microdermabraziunea.

Acest tratament reprezinta o metoda de curatare non-invaziva a epidermei. Recent, pe piata a fost introdusa o alternativa a acestui procedeu: Dermalinfusion.

Acesta este un tratament non-invaziv, pentru toata suprafata corpului, care foloseste un instrument pentru a aspira celulele moarte ale pielii si murdaria, in timp ce exfoliaza si infuzeaza pielea cu seruri personalitate care au scopul de a o revitaliza.

Esteticienii creeaza serurile folosind combinatii speciale pentru nevoile clientului, cu ingrediente precum acidul hialuronic si vitamina C.

Tratamentul nu este dureros si este potrivit pentru toate tipurile de ten, sustine specialistul in probleme ale pielii Jeannel Astarita.

Ce rezultate are Dermalinfusion

Dermainfusion imbunatateste aspectul si textura generala, potrivit Pure Wow. Este recomandata persoanelor care sufera de melasma, lentigo, hiperpigmentari post-inflamatorii, acnee, riduri dine, ten gras, pori mariti, texturi neuniforme si ten deshidratat.

Parerile sunt impartite

Totusi, exista specialisti care nu recomanda exfolierea mecanica. Acestia incurajeaza, in schimb, folosirea acizilor- exfolierea chimica-, care este mai blanda cu tenul si are costuri mai scazute.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri