culori par
Frumusete

Culori de păr, în vogă toamna aceasta. Profimedia

Tendințe în colorarea părului. Nuanțele în vogă, în toamna anului 2023

Lunile reci încep să-și facă ușor, ușor simțită prezența, iar dorința de schimbare în materie de stil își lasă amprenta nu doar în garderobă, ci și când vine vorba de culoarea părului. Toamna este anotimpul perfect pentru a opta pentru culori mai bogate, mai pline, care să sublinieze încheierea sezonului de plajă. Nuanțele de păr se adâncesc în șatenuri profunde ori în carameluri.

Coloriști de păr celebri la Hollywood au vorbit despre tendințele noului sezon, de la „blondul Barbie” la „arămiul Cowboy”.

După o vară fenomen în cinematografe și în modă, Barbie va continua să domine lumea frumuseții și toamna aceasta, inclusiv în materie de hairstyling, cu blondul ei strălucitor și cremos. Specialiștii în colorarea părului spun că există o cerere importantă pentru nuanțele asemănătoare celei părului lui Margot Robbie, actrița care a interpretat-o pe celebra Barbie.

La rândul său, stilistul Bradley Leake vine cu o propunere interesantă, notează byrdie.com: „Una dintre tendințele mele preferate, în ceea ce privește colorarea părului toamna aceasta, este tehnica 'Scandi Hairline'”. „Atât de multe dintre clientele mele se confruntă cu părul alb în jurul tâmplelor. Astfel că această tehnică aplicată în jurul liniei părului ajută la păstrarea luminilor naturale amestecate în tot felul de nuanțe și a strălucirii blondului.”

La rândul său, Matt Rez, care lucrează cu Hailey Bieber și Chrissy Teigen, pariază toamna aceasta pe „Ginger bronde”. „Este un bronde (îmbinarea armonioasă a unei nuanțe de șaten cu blond) cu reflexii arămii și subtonuri”.  Este o culoare ideală pentru acest sezon și atât de versatilă: „Ginger bronde se potrivește aproape oricui pentru că există și tonuri neutre în această combinație”, a detaliat Rez. 

Iată care sunt culorile în vogă, în toamna 2023, potrivit experților din industrie:

„Smoky Espresso”

Salma Hayek Looks stunning wearing a purple dress arriving at David Beckham star studded after party for his Netflix film
Salma Hayek. Profimedia

„Cowboy Cooper”

Emily Ratajkowski dons an all-leather ensemble in New York
Emily Ratajkowski. Profimedia

„Blonde Barbie”

Margot Robbie
Margot Robbie / Foto: Profimedia

„Ginger Bronde”

Hailey Bieber on social media
Hailey Bieber. Profimedia

„Mocha”

Elie Saab : Photocall - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2024
Lucy Hale. Profimedia

„Sun-Kissed Caramel”

Celebs at New York fashion week spring summer 2024
Jennifer Lopez. Profimedia

„Honey Bronde”

2023 MTV Video Music Awards - Arrivals
Shakira. Getty Images

„Scandi Hairline”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri