shutterstock_1202659597
Frumusete

10 trucuri pentru a obtine gene mai lungi si dese prin machiaj

Genele lungi si dese sunt visul oricarei femei, iar pentru a le obtine doamnele si domnisoarele fac mari sacrificii. Pe langa nenumaratele tratamente homemade, implanturi sau achizitionarea de gene fir cu fir, efectul de alungire poate fi obtinut prin machiaj.

Iata 10 metode prin care puteti capata o privire patrunzatoare fara prea mult efort:

Aplicati corector pe gene inainte de a aplica rimelul

Kim Kardashian foloseste concelear-ul ca un primer. Ea intinde produsul cu o periuta, asteapta sa se usuce, dupa care aplica rimelul. Rezultatul poate fi unul uimitor.

Periati genele false mai ieftine pentru a le face sa para mai naturale

Chiar si genele false ieftine pot arata natural. Aveti nevoie doar de o periuta curata cu ajutorul careia sa descurcati firele. Incepeti dintr-o parte in alta, pana incep sa para mai subtiri.

Aplicati genele false pe partea inferioara a celor naturale

Nu numai ca genele vor arata mult mai bine fiindca lipiciul va fi mai putin vizibil, dar, in mod surprinzator, disconfortul creat de acestea va fi mai mic.

Indoiti periuta cu care aplicati mascara astfel incat sa fie mai usor de manevrat

Cand scoateti periuta din tub, indoiti varful astfel incat sa fie perpendicular pe maner. In acest fel, puteți ajunge in zonele mai greu accesibile (cum ar firele de par din coltul interior al ochiului) ori cand aplicati mai multe straturi de mascara.

Stergeti surplusul de mascara pe un servetel pentru a evita lipirea genelor

Inainte de a aplica primul strat, stergeti peria cu un servetel pentru a elimina produsul in exces. Pentru a nu risipi cantitatea, folositi o noua periuta cu care aplicati mascara pe genele inferioare.

Introduceti tubul de mascara intr-un pahar cu apa calda. Formula va fi mai usor de aplicat

Daca tubul contine putin produs, puneti recipientul intr-un pahar cu apa calda. Formula se va subtia si va fi mult mai usor de aplicat.

Tineti o lingura sub ochi atunci cand aplicati mascara pe genele inferioare pentru a evita intinderea produsului

Asezati o lingura sub ochi, cu fata curbata orientata spre exterior, apoi aplicati-va mascara in mod normal pe genele inferioare. Produsul va ramane pe lingura si nu va ajunge pe piele.

Adaugati cateva picaturi de solutie salina in tubul de mascara pentru a face formula mai lichida

In cazul in care mascara nu a atins data de expirare de trei luni, dar isi altereaza totusi textura, o puteti reinsufleti cu cateva picaturi de solutie salina pentru o aplicare mai fina, fara cusur.

Folositi lingura pentru a va ondula genele

Asezati lingura deasupra genelor superioare, cu partea din spate pe pleoapa. Apoi, cu degetul, apasati usor radacina genelor de la margine. In cele din urma, miscati marginea lingurii de-a lungul genelor si continuati sa o presati pentru o curbura completa.

Dezlipiti genele cu ajutorul unei periute de dinti

Folositi o periuta de dinti curata pentru a indeparta surplusul de mascara de pe gene. Potrivit Cosmopolitan, trebuie sa periati incepand de la radacina firului de par pana obtineti rezultatele dorite.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri