tunsori1
Frumusete

Tunsori și coafuri 2024. Profimedia

Tunsoarea „Rachel” revine în forță, readaptată chiar de Jennifer Aniston. 5 coafuri în vogă în 2024

Jennifer Aniston și tunsoarea „Rachel” reprezintă una dintre cele mai emblematice asocieri în materie de hairstyling. Iar în 2024 vom auzi tot mai des de ea, se pare. În urmă cu doar câteva zile, actrița din „Friends” a făcut furori pe covorul roșu, la gala SAG Awards, nu doar cu ținuta și silueta ei, ci și cu coafura sa spectaculoasă care i s-a potrivit perfect. Pe rețelele sociale se vorbește deja că va fi una dintre cele mai cerute tunsori din saloane anul acesta.  

„The Rachel”, tunsoarea pentru femei inspirată de personajul Rachel Green, interpretat de Jennifer Aniston, a definit anii '90 la capitolul hairstyling. A trecut ceva timp de când domina podiumurile de modă și saloanele, dar acum, aproape 30 de ani mai târziu, celebra coafură revine în forță.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, în "Friends" / Foto: Profimedia

Influencerii au promovat deja pe canalele social media reinterpretările moderne ale acestei tunsori. Chiar Aniston a afișat o nouă versiune la  Globurile de Aur, în ianuarie, iar acum o alta la SAG Awards.

30th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
jennifer aniston (4)
Jennifer Aniston / Foto: Profimedia

„The Rachel” este caracterizată de șuvițele pline, care cad pe umeri, în multe straturi. „Motivul pentru care această tunsoare continuă să revină? Se întâmplă asta pentru că a devenit una clasică”, este de părere stilistul celebrităților, Garren. Ca lungime, „The Rachel” este undeva între un bob și un lob, însă stratificarea unică o face să iasă cu adevărat în evidență, conferind „volum și mișcare”, mai spune Garren. „Acest lucru funcționează foarte bine pentru părul subțire/fin. Însă motivul pentru care această tunsoare a prins-o atât de bine pe Jennifer Aniston (și atunci, și astăzi) este pentru că se potrivește texturii părului ei”, a explicat el pentru instyle.com.

Iată și alte coafuri/tunsori în vogă anul acesta, deja promovate de vedetele de la Hollywood:

Breton Birkin

Dakota Johnson
Dakota Johnson / Foto: Profimedia
2024 Film Independent Spirit Awards - Arrivals
Anne Hathaway. 2024 Film Independent Spirit Awards. Getty Images

The Kitty Cut

"Gonzo Girl" Red Carpet - The 18th Rome Film Festival
Camila Morrone. Profimedia

Bob Baroc

CinemaCon Big Screen Achievement Awards, CinemaCon 2023, Las Vegas, Nevada, USA - 27 Apr 2023
Zendaya. Profimedia

Trepte „Fluture”

49th Annual People's Choice Awards 2024
Sydney Sweeney. People's Choice Awards 2024. Profimedia

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri