mercur retrograd
Horoscop

Desi nu trebuie sa ne temem de miscarile acestei planete, sunt totusi activitati pe care ar fi mai bine sa le amanam pentru momentul in care Mercur nu "da inapoi"

7 lucruri pe care astrologii nu le fac atunci cand Mercur intra in retrograd

Cand Mercur intra in retrograd, provoaca intarzieri si perturbari ale rutinei de zi cu zi. Desi nu trebuie sa ne temem de miscarile acestei planete, sunt totusi activitati pe care ar fi mai bine sa le amanam pentru momentul in care Mercur nu "da inapoi". Iata, de exemplu, sapte lucruri pe care astrologii nu le fac niciodata cand Mercur este retrograd.

1. Nu cumpara gadget-uri noi

Mercur este planeta tehnologiei, asa ca guverneaza toate gadgeturile care ne ajuta si usureaza viata de zi cu zi. Cand e in miscare inversa, e posibil sa cauzeze deteriorarea sau stricarea aparaturii electrice si electronice.

2. Nu semneaza contracte

Desi uneori acest lucru este inevitabil, cel mai bine este sa asteptam pentru a semna un contract sau a finaliza o tranzactie. Mercur este planeta detaliilor, astfel ca acordurile incheiate cand e in retrograd pot duce lipsa unor clauze importante. Daca trebuie sa semnam, trebuie sa citim totul cu atentie si chiar sa consultam un avocat sau specialist.

3. Nu asteapta raspunsuri rapide

Cand trimit e-mailuri sau mesaje importante, astrologii au rabdare si nu asteapta un raspuns rapid. Ei stiu ca persoana aflata la capatul mesajului sufera la randul ei de pe urma retrogradului asa ca nu se panicheaza daca nu sunt contactati inapoi imediat.

4. Nu isi planifica vacante sau calatorii

Mercur reglementeaza transportul si, atunci cand este retrograd, pune piedici navetei zilnice sau transforma aeroporturile ori garile in adevarate zone "de razboi". Biletele achizitionate pentru calatorii viitoare ajung adesea sa fie reconfigurate sau anulate, asa ca astrologii evita sa-si planifice vacantele cand planeta "da inapoi".

5. Nu incep proiecte noi sau colaborari

Orice initiative sunt supuse revizuirii sau au sanse mari sa esueze. Astrologii prefera sa profite de ocazie pentru a finaliza sarcini sau activitati uitate.

6. Nu se tund si nu-si schimba aspectul

In timpul lui Mercur retrograd, de teama unor rezultate nefericite, specialistii evita vizitele sau programarile la saloanele de infrumusetare.

7. Nu lanseaza invitatii

Pentru ca planurile se vor schimba, iar oamenii sunt preocupati sa-si rezolve propriile probleme, nu e indicat sa lansam invitatii in aceasta perioada.

  • Cand este Mercur in retrograd in 2020:

16 februarie - 9 martie

18 iunie - 11 iulie

14 octombrie - 3 noiembrie

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri