shutterstock_1194407275
Horoscop

Ce carte de tarot ți se potrivește în funcție de zodie

Cu toate că este considerată o pseudo-știință, astrologia nu e chiar atât de simplă pe cât pare. Cele 12 semne ale zodiacului sunt influențate de planete, stele și fazele lunii, dar și de cărțile de tarot, potrivit Davidei Rappaport, consilier spiritual și instructoare de tarot.

Într-un articol publicat de Reader's Digest, ea subliniază că fiecare semn al zodiacului are atașată o carte de tarot specifică, ce îi poate oferi îndrumare și direcție spirituală.

Cărțile de tarot pot aduce și avertismente pentru zodii, iar echivalentul fiecărui semn poate fi regăsit în descrierile de mai jos.

Ce carte de tarot ți se potrivește în funcție de zodie

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Împăratul

Berbecului îi este asociată cartea Împăratului, care semnifică autoritatea: "Ea te încurajează să ieși în lume și să-ți construiești propriul destin."

Deși ambele instanțe reprezintă puterea și abilitatea de a conduce, Berbecii trebuie să fie atenți la felul în care aleg să-și folosească influența astfel încât să nu cadă pradă tentațiilor negative.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Marele Preot

Cartea asociată nativilor din Taur este cea a Marelui Preot: "El le amintește să își evalueze constant sistemele de credințe și să vadă dacă acestea îi ajută în viața de zi cu zi", spune Rappaport.

Cu alte cuvinte, cei din zodia Taur sunt încurajați să își evalueze valorile pentru a vedea dacă acestea îi ajută să crească și să evolueze ca oameni. Dacă au fost crescuți să gândească într-un anumit fel toată viața, Marele Preot le reamintește să se educe și să învețe constant.

Gemeni (21 mai-20 iunie): Îndrăgostiții

"Majoritatea oamenilor cred că Îndrăgostiții simbolizează o relație nouă sau un suflet pereche, dar ei pot indica o nouă legătură emoțională, restabilirea unei relații vechi sau pur și simplu deschiderea față de un nou parteneriat - fie el unul profesional sau doar unul personal."

Toți știm că relațiile nu simple, dar nativii din Gemeni trebuie fie conștienți de încercările prin care vor trece la acest capitol. Recomandarea este fie comunicativi vor găsească rapid cheia succesului pe interpersonal.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Carul

Racul este zodia cel mai centrată în jurul familiei, de aceea este surprinzător că reprezentarea din tarot este cartea Carului, simbolul libertății . "Carul încurajează pe nativ să se aventureze în lume - să caute sensul departe de confort", spune Rappaport.

Cu alte cuvinte, nativii trebuie găsească acel echilibru dincolo de cămin pentru a fi cu adevărat independenți: "Sfatul pentru ei este însă, înainte de a se aventura în necunoscut, să obţină sprijinul familiei; altfel nu vor fi niciodată cu adevărat împăcați".

Leu (23 iulie - 22 august): Forţa

Leul este guvernat de cartea Forței: "Deși mulți oameni asociază puterea cu forța fizică, acest simbol din tarot le reamintește nativilor că își pot atinge potențialul maxim dacă se bazează pe puterea intuitivă și mentală".

Leul trebuie să-și cultive inteligența emoțională în egală măsură cu inteligența fizică, iar cheia pentru a avea o viață reușită este să știe în ce situații să se bazeze pe fiecare în parte. De asemenea, nativii trebuie să țină minte că nu e rușinos să ceară ajutorul celor din jur când se simt copleșiți de greutăți.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Eremitul

Fecioarele sunt persoane foarte inteligente, analitice și responsabile. Totuși, uneori pot fi tentate să ia decizii bazate pe instinct. Această carte de tarot le reamintește că e indicat să se distanțeze pentru a înțelege ce li se întâmplă sau ce trebuie să facă.

Eremitul poate semnifica nevoia nativilor de-a aprofunda întrebările existențiale și de-a fi singuri cu ei înșiși înainte de a se vindeca în urmă unei decepții. Uneori, această carte poate ține locul unui profesor.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie): Justiția

Balanțele au tendința de a face pace între oameni, de a găsi echilibrul și armonia ținând cont de regulile dreptății și justiției. "Nativilor li se amintește să rămână echidistanti indiferent de situație și să ia decizii care să nu avantajeze pe cineva anume."

Dreptatea este o carte care cere și seriozitate și responsabilitate, iar uneori poate reprezenta amenințarea că celui vinovat i se va întâmpla ceva neplăcut pentru o faptă ilegală sau greșită.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Moartea

Cartea Morții nu este atât de sumbră pe cât ar putea părea la prima vedere. Ea reprezintă schimbarea sau încheierea unui mod de viață actual: "Este posibil ca Scorpionii să simtă nevoia să se reinventeze uneori și să iasă din situații care nu îi mai caracterizează sau satisfac."

Această carte înseamnă noi gânduri și învățăminte, noi perspective despre viață pe care nativii din Scorpion ar trebui să le ia în considerare pe parcursul evoluției lor.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie): Echilibrul

Săgetătorul este cel mai spontan semn zodiacal, ceea ce înseamnă că, uneori, se trezește în situații neprevăzute și nedorite. "Această carte de tarot îi reamintește că nu e greșit să-și dorească să exploreze, dar că uneori e indicat să încetinească sau să aștepte înainte de a se arunca cu capul înainte. Este o carte a artei răbdării."

Echilibrul semnifică și generozitate, acceptare și dorința de-a evita conflicte; înseamnă compensarea unui lucru bun cu ceva rău și viceversa.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Diavolul

Deoarece Capricornii sunt zodii foarte practice, ei tind să-și sacrifice pasiunile în favoarea dorinței de stabilitate. "Cartea Diavolului le amintește că au întotdeauna alternativă și că nu e greșit să țină cont și de simțire, nu doar de rațiune", spune Davida Rappaport.

Cartea poate însemna uneori răutate, viclenie, dar și încercări extraordinare de a depăși situațiile negative. De multe ori, apare atunci când nativii se simt neputincioși în fața unei situații sau unui om care are putere peste ei.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Steaua

Vărsătorilor le place să își trăiască viața după propriile lor reguli și se pot simți sufocați atunci când presiunile exterioare încearcă să le înăbușe nevoile și creativitatea. Steaua le reamintește că, prin credința în forțele superioare, pot trece peste orice obstacol.

Steaua apare de cele mai multe ori după o perioadă de tristețe și dezamăgiri. Este speranța pentru Vărsători că totul va fi mai bine și că lucrurile se vor îndreptă progresiv.

Peștii (19 februarie - 20 martie):

"Lunii reprezintă somnul, sensibilitatea posibilitatea de face situațiilor imprevizibile", Rappaport. este strâns de emoțiile sentimentele nativilor din , un semn sensibil.

Uneori, ea poate înseamnă nimic nu este ceea ce pare. Poate cei născuți zodia Peștilor mințiți ideile lor despre realitate greșite trebuie reinterpretate.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri