Credit foto: Shutterstock
Horoscop

Cele mai ghinioniste zodii în toamna anului 2020. Unii nativi își pierd jobul, alții suferă cumplit în dragoste

Toamna anului 2020 aduce probleme pentru unele zodii din horoscop, întrucât astrele se vor alinia extrem de prost pentru ele și le vor aduce probleme în plan financiar ori în carieră, în timp ce altele se vor confrunta cu discuții tensionate în relația de cuplu.

Care sunt zodiile care vor avea ghinion în toamna anului 2020, află mai jos:

Taur

Astrele nu s-au aliniat deloc favorabil pentru nativii născuți în zodia Taur. Ultimele luni ale anului le vor aduce probleme în plan personal, dar și financiare. Aceștia vor pierde sume mari de bani, motiv pentru care este indicat să nu facă deloc investiții financiare.

Rac

Nativii născuți în această zodie au trecut printr-o perioadă dificilă în plan amoros și se pare că ghinionul nu-i va ocoli nici în următoarea perioadă. Mai exact, discuțiile și neînțelegerile din cuplu îi vor face să ia măsuri drastice și vor ajunge la despărțire.

Săgetător

A doua parte a lunii septembrie va aduce probleme pentru nativii Săgetător. Aceștia fie își vor pierde locul de muncă la care au visat de foarte mult timp, iar ghinionul nu se va opri aici. Problemele în plan sentimental își vor spune cuvântul, însă ar fi bine să nu disperi. Rămâi calmă și ia lucrurile așa cum vin, întrucât cu siguranță vei găsi puterea de a merge mai departe.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri