mana carte zodiac horoscop
Horoscop

Mercur isi va incepe calatoria retrograda prin Scorpion in 31 octombrie si o va incheia pe 20 noiembrie

Cele trei zodii care vor fi mai putin afectate de Mercur in retrograd

Mercur intra in retrograd de trei-patru ori pe an, starnind tensiune in randul adeptilor astrologiei. Spre deosebire de alte dati insa, in octombrie si noiembrie 2019 acesta va afecta mai putin nativii din Rac, Sagetator si Capricorn, potrivit Valerie Mesa, astroloaga publicatiei Elite Daily.

Mercur isi va incepe calatoria retrograda prin Scorpion in 31 octombrie si o va incheia pe 20 noiembrie, perioada in care zodierii recomanda tuturor nativilor sa reflecte, revizuiasca si evalueze ce se intampla in viata lor.

Cat despre Rac, Sagetator si Capricorn - zodiile care vor fi mai putin afectate de Mercur in retrograd - iata ce le-au pregatit urmatoarele saptamani.

Rac: vi se ofera o a doua sansa la dragoste si pasiune

Mercur va retrograda prin casa a cincea, care e responsabila de creativitate, romantism si pasiune. Astfel, in perioada urmatoare, nativii primesc o a doua sansa de a face ce iubesc mai mult. Fie ca este vorba despre romantism in plan personal sau o pasiune profesionala, acest ciclu retrograd are mare legatura cu constiinta de sine a Racilor.

Sagetator: sunteti gata sa eliminati negativitatea din viata voastra

Desi nativii vor experimenta efectele acestei miscari retrograde, acestea vor fi subliminale si inconstiente. Este o perioada propice pentru ca Sagetatorii sa se bucure de singuratate, sa se relaxeze, sa se refugieze intr-o carte buna si sa asculte muzica. Probabil ca intuitia lor va fi intensificata in urmatoarele saptamani.

Capricorn: veti primi oportunitatile pe care le asteptati

Mercur stationeaza retrograd in casa prieteniilor, grupurilor si retelelor sociale extinse, ceea ce inseamna ca nativilor li se va oferi sansa de a-si gasi prietenii de suflet. Vor fi scoase la lumina adevaruri revelatoare, iar prin intermediul sectorului de prietenie, Capricornii vor vedea adevaratele intentii ale unei persoane la scurt timp dupa ce a cunoscut-o.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri