zodii compatibilitate
Horoscop

care sunt zodiile echilibrate in relatie

Compatibilitate in cuplu. Partenerii care nu se cearta deloc fiindca au zodii foarte echilibrate

Cat de frecvent te certi cu partenerul? Daca relatia voastra este una linistita, sansele ca tu si iubitul sa fiti un cuplu zodiacal echilibrat sunt foarte mari.

Iata care sunt zodiile care nu se cearta deloc pentru ca sunt nu doar compatibile, ci si foarte armonioase una fata de cealalta.

Berbec si Sagetator

Berbecul este o zodie careia ii plac confruntarile, insa in momentul in care incepe o relatie cu un Sagetator, lucrurile se schimba. Acesta din urma este mai relaxat si nu reactioneaza in momentul in care primeste provocari, ceea ce inseamna ca certurile nu sunt deloc frecvente in acest duo.

Fecioara si Capricorn

Fecioara si Capricornul se inteleg unul pe celalalt pentru ca ambele semne sunt orientate spre detaliu si indeplinirea obiectivelor. Pentru ca s-au simtit criticati de partenerii anteriori, au capatat o rezistenta si stiu sa identifice critica constructiva, care provine din dragoste si dorinta de a-l vedea pe celalalt reusind.

Taur si Rac

Ambele semne apreciaza siguranta si angajamentul. Daca se cearta, conflictul porneste de la nerespectarea celor doua nevoi. Taurul poate deveni foarte incapatanat si inchis atunci cand se simte amenintat, iar Racul oscileaza intre a fi indiferent si a exagera cu atasamentul. Cu toate acestea, cand cei doi se reunesc, se refugiaza unul in celalalt si uita de neintelegeri.

Gemeni si Varsator

Ambele semne de aer si-au petrecut cea mai mare parte a vietii romantice simtindu-se neintelese. Aceste semne apreciaza comunicarea deschisa si creeaza o legatura puternica, de incredere, in care sunt ei insisi, fara masti, unul in prezenta celuilalt. Nu se cearta, ci discuta calm in momentul in care apar neintelegeri.

Leu si Varsator

Leul si Varsatorul sunt exemplul perfect al zicalei "opusurile se atrag". Ei se echilibreaza unul pe celalalt si au capacitatea de a scoate la iveala ce-i mai bun din celalalt. Caldura Leului deschide inima Varsatorului si ii permite sa ia legatura cu partea sa emotionala. Leul este atras si are o mare admiratie pentru caracterul puternic al Varsatorului si astfel ia nastere o relatie iubitoare si echilibrata care nu se clatina nici dupa marile conflicte.

Balanta si Gemeni

Balanta si Gemenii au o legatura instantanee, care se transforma rapid in atractie si apoi in dragoste. Cele doua semne sunt adesea pe aceeasi lungime de unda intelectuala, care le permite sa se inteleaga unul pe altul la nivel profund.

Scorpion si Taur

Scorpionul si Taurul pot fi semne opuse, dar atunci cand se intalnesc creeaza un echilibru frumos. Taurul este intrigat de misteriosul Scorpion si condus de dorinta de a-l descoperi in profunzime. Si spre deosebire de alte semne, Taurul este capabil sa faca fata "intepaturilor" si sa ofere siguranta emotionala de care are nevoie Scorpionul.

Pesti si Capricorn

Pestii si Capricornul pot forma un duo excelent si relativ pasnic. Capricornul ii ajuta pe Pestii visatori sa coboare cu picioarele pe pamant si, in schimb, Pestii il ajuta pe Capricorn sa vada ca exista mai mult in viata decat conceptia concreta asupra lumii. Ambele semne sunt bune pentru a identifica zonele pasnice, echilibrate, care sa le ofere armonia de care au nevoie in cuplu.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri