energie zodii
Horoscop

Toate lumea are propriile tactici preferate pentru a iti reincarca bateriile, insa de multe ori acestea nu functioneaza. Totusi, ce e de facut in momentele in care simti ca nu poti sa iti duci sarcinile la capat? Raspunsul ar putea depinde de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Cum iti recapeti energia in doar cateva minute, in functie de zodie

Toate lumea are propriile tactici preferate pentru a-si reincarca bateriile, insa de multe ori acestea nu functioneaza. Totusi, ce e de facut in momentele in care simti ca nu poti sa iti duci sarcinile la capat? Raspunsul ar putea depinde de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Conform Pure Wow, iata care sunt metodele prin care fiecare semn zodiacal reuseste sa iti recastige energia rapid:

  • Berbec

Esti plina de energie si adori activitatea fizica, iar endorfinele functioneaza mai bine asupra ta. In cazul tau, o ora in sala de gimnastica iti va schimba total starea de spirit.

  • Taur

Iti place sa te relaxezi visand la lucruri pe care nu ti le poti permite: bijuterii, articole vestimentare. Asta iti trezeste entuziasmul si iti da energie pentru a-ti continua ziua.

  • Gemeni

Rasul pana la lacrimi alaturi de o persoana draga te ajuta sa iti reincarci bateriile, asa ca ia-ti cel mai amuzant prieten sau membru al familiei si tratati-va reciproc cu pozne.

  • Rac

Mancarea este de obicei binevenita pentru tine, fiindca ai tendinta de a-i ingriji pe altii inaintea ta. Un rasfat cu ulei de canepa te va ajuta sa scapi de starile de anxietate si sa prinzi puteri.

  • Leu

Nimic nu te energizeaza mai tare decat dansul. Iar tu chiar stii sa faci spectacol. Porneste cantecul tau preferat, da volumul la maxim si incarca-te cu energie pozitiva.

  • Fecioara

Fiindca incerci sa multumesti pe toata lumea, acumulezi prea multa presiune. Ia o pauza si mergi la masaj. Iti va imbunatati considerabil starea de spirit.

  • Balanta

Tinzi sa fii mai energizata de idei frumoase decat de lucruri. Deci, atunci cand ai putina energie, viziteaza un muzeu si distreaza-te dand interpretari fiecarei opere de arta.

Scorpion

Gelozia nu este intotdeauna un lucru rau, cel putin in cazul tau. Rivalitatile te ajuta sa iti indentifici obiectivele si te motiveaza sa le urmaresti. Cea mai buna razbunare, la urma urmei, este sa traiesti bine.

  • Sagetator

Nu numai ca adori conversatia buna, dar iti place sa o combini cu o plimbare. Ia o pauza, porneste o discutie cu un prieten si astfel iti vei recastiga energia.

  • Capricorn

Nu lasi garda jos pentru nimeni. Bucuria de a acorda increderea ta unei persoane demne de ea e tot ceea ce iti trebuie atunci cand ai nevoie sa iti reincarci bateriile.

  • Varsator

Ai un simt unic al umorului, iar o buna portie de ras e tot ceea ce ai nevoie pentru a scapa de oboseala.

  • Pesti

Iti reincarci bateriile cu ajutorul unei scurte sesiuni de somn. Ai grija sa nu dormi prea mult, 10 minute de odihna sunt de ajuns, dupa care iti poti vedea linistita de treburi.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Etichete: zodii , energie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri