Horoscop

Horoscop 1-7 aprilie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 1 - 7 aprilie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Dragoste - Simti nevoia sa acorzi timp mai mult propriei persoane. Partenerul te sprijina in tot ceea ce faci si iti ofera afectiune si stabilitate emotionala, dar in acelasi timp te si epuizeaza la nivel energetic.

Bani - Treci printr-o perioada in care incerci sa achiti mai multe datorii vechi. Nu iti face griji, nu va mai dura mult pana iti vei reveni din punct de vedere financiar.

Munca - La birou lucrurile merg mai bine ca oricand. O reusita iti va da energia si motivatia de care ai nevoie pentru a continua in acelasi ritm.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Vei avea parte de schimbari radicale. Te incearca noi sentimente pentru o persoana deja prezenta in viata ta, iar modul tau de a actiona in ceea ce o priveste va fi mai sigur. 

Bani - Castigurile pe care le-ai estimat nu intarzie sa apara. Nu iti face insa planuri cu banii respectivi fiindca este posibil sa apara niste cheltuieli neprevazute care te vor da complet peste cap.

Munca - Apar noi oportunitati de afirmare. Sunt sanse mari sa ti se propuna un post de conducere in aceasta perioada.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Te-ai saturat sa fii persoana disponibile oricand din punct de vedere emotional pentru cei din jur. Gata cu drama! Saptamana aceasta, te concentrezi pe propria vindecare si incerci sa depasesti cu succes greutatile interioare.

Bani - Poate ar fi trebuit sa fii mai cumpatata lunile trecute. Pana nu iti rezolvi problemele financiare nu este indicat sa iti faci planuri de vacante sau achizitii majore.

Munca - Se simte tensiunea in aer, nu-i asa? Sefii nu par multumiti de rezultatele pe care le-ai obtinut in ultima vreme. Evita orice fel de discutie care poate genera un conflict si incearca sa performezi din ce in ce mai bine.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Te gandesti sa acorzi mai multa atentie carierei, dar stii ca nu poti face acest lucru fara sa pui relatia persoanala pe primul loc. Acest lucru poate genera o stare de tensiune interioara. Cariera sau iubirea? Ce o sa alegi?

Bani - Vrei sa faci ca imposibilul sa devina posibil. Indicat ar fi sa nu risti si sa ceri pareri specializate cand vine vorba de inmultirea banilor tai.

Munca - Nici saptamana aceasta nu esti adepta scurtaturilor atunci cand vine vorba despre obiectivele pe care le ai in ceea ce priveste cariera. Muncesti, deci, din greu pentru a te face remarcata.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Te pregatesti sa renunti la nevoile emotionale ale catorva persoane apropiate si sa te concentrezi pe propriile sentimente. Ai grija, semnalele pe care le primesti de la un reprezentant al sexului opus sunt usor de descifrat atat timp cat ramai conectata la ceea ce se intampla.

Bani - Se deschid noi oportunitati profesionale, iar un contract banos iti va fi pus pe masa. Gandeste-te bine la clauze inainte sa iei o decizie.

Munca - In urmatoarele zile poti primi mai multe oferte de colaborari. Cantareste variantele si asigura-te ca iti ramane si ceva timp liber pentru relaxare.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Perioada urmatoare este ideala pentru a aduce relatia de cuplu pe linia de plutire. Certurile, tensiunea acumulata si putinul timp petrecut cu partenerul v-au adus intr-un punct critic.

Bani - Vei avea de castigat daca iti asculti instinctul in privinta unei noi investitii.

Munca - Lipsa de comunicare dintre tine si colegi poate duce la o serie de frustrari personale. Nu uita, intotdeauna e bine sa pui toate cartile pe masa si sa vii si cu solutii, nu doar cu reprosuri.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In saptamana urmatoare ramai la fel de conectata emotional cu persoanele dragi si reusesti sa te rasfeti. E o perioada buna din punct de vedere sentimental pentru tine.

Bani - Astepti de ceva vreme o suma de bani, iar rabdarea ta incepe sa cunoasca limite. Vorbeste deschis cu persoana care are datorii la tine si rezolvati problema cat mai curand!

Munca - Te ocupi de toate proiectele pe care le ai in derulare, iar siguranta de sine este cea care te va ghida in tot ce faci. Saptamana asta esti "on fire" la birou!

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Urmatoarea perioada va fi tensionata, mai ales in plan sentimental. Ai o stare de nemultumire, tristete, care se reflecta in felul in care te comporti cu cei din jur.

Bani - Propriile tabieturi costa, iar in perioada urmatoare te vei afunda si mai tare in cheltuieli. Crezi ca au cum sa fii mai cumpatata?

Munca - Simti nevoia sa te faci remarcata la birou, cu orice pret, pentru a compensa lipsurile din plan personal. De aceea, duci la bun sfarsit toate planurile pe care le ai.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Te simti atrasa de ideea de a face o schimbare in viata ta. Identifica ce anume nu ti se mai potriveste si lasa-ti intuitia sa te ghideze. Sigur vei gasi un partener potrivit daca iti urmezi instinctul.

Bani - Desi prin conturi bate vantul, situatia financiara nu te preocupa. Iti doresti sa te distrezi si nimic nu te poate impiedica sa faci cheltuieli nesabuite.

Munca - Vei petrece mult timp la birou. Ai multe de rezolvat in perioada urmatoare asa ca nivelul tau de energie este pus la incercare de-a lungul saptamanii in curs.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Intampini nemultumiri pe toate planurile. Ai grija, dezechilibrele emotionale actuale pot aduce la suprafata unele manifestari violente!

Bani - Sunt sanse mari sa intri in posesia unor sume de bani substantiale, provenite din vanzarea unor bunuri. N-ar strica, insa, sa citesti cu atentie termenii tranzactiei inainte de incasare.

Munca - Asigura-te ca afisezi cea mai buna varianta a personalitatii tale. Este important sa fii vazuta ca un colaborator promitator, iar dezechilibrele emotionale iti pot altera aceasta imagine.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Te incearca puternice sentimente de gelozie. O decizie luata in urma lor iti poate schimba viata la 180 de grade.

Bani - Din punct de vedere financiar vei reusi sa te redresezi destul de repede dupa o prima jumatate de saptamana in care cheltuielile primeaza. Doar ai rabdare!

Munca - La munca nu sunt probleme, insa stresul ultimilor saptamani se resimte. Totusi, nu te baza pe colegi si sefi pentru ca vei avea suprize. Acestia nu vor interveni pentru tine, deci esti pe cont propriu!

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Mesajele confuze pe care le primesti de la partener iti creeaza o stare de disconfort. Recomandat este sa vorbiti deschis despre ceea ce simtiti.

Bani - Vei avea ocazia de a investi intr-o afacere alaturi de un prieten. Nu lasa teama sa te tina in loc, asculta-ti intuitia si mergi tot inainte!

Munca -  Ti se pregatesc o serie de provocari inedite. Pregateste-te psihic pentru ce urmeaza, ca sa poti face fata oricarei situatii, oricat de grea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri