horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 1 ianuarie 2019. Balantele fac bilantul, Capricornii invata o lectie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 1 ianuarie 2019!

BERBEC

Nu te grabi sa tragi o concluzie daca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde-ti doresti. Cantareste optiunile pe care le ai la dispozitie, asteapta si culege noi informatii.

TAUR

Apare o schimbare neasteptata in planurile tale si, desi pe moment te va deruta, vei descoperi pe parcurs ca suna foarte bine. Ai foarte mare noroc si s-ar putea sa nu se mai iveasca altul prea curand.

GEMENI

Ai o minte foarte organizata, detii informatii solide si ai talent oratoric. Daca ai ceva de spus, nu sta in banca ta.

RAC

Atitudinea negativista si pesimista nu e deloc benefica pentru a te concentra la lucrurile pe care le ai de facut. Desi ai avut succes in multe aspecte, esti obsedata de un esec. Lasa acel moment in trecut si bucura-te de prezent.

LEU

Ai muncit enorm ca sa ajungi la acest nivel si ar trebui sa te bucure rezultatele. Munca iti este recompensata si ai motive sa pasesti fericita in noul an.

FECIOARA

Cu cat reusesti sa te mentii pe aceasta panta ascendenta, crezand in reusita planurilor tale, nimeni si nimic nu te va opri si vei ajunge acolo unde iti doresti.

BALANTA

Ziua de astazi va fi una in care vei analiza greselile facute in trecut si lucrurile care te-au facut sa bati pasul pe loc. Nu uita, trebuie sa iti depasesti fricile si sa te motivezi mai mult. Acesta este secretul catre succesul la care tanjesti.

SCORPION

Tinzi sa fii pesimista, lipsita de energie si cu moralul la pamant. Ai rabdare pana lucrurile se vor clarifica, iar furtuna se va face nevazuta. Cu siguranta vei vedea lucrurile cu totul altfel in curand.

SAGETATOR

Se va ivi o situatie tensionata si este posibil sa fii nevoita sa lupti pentru a-ti dovedi adevarul. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa reactionezi pentru a-ti apara drepturile.

CAPRICORN

Vei fi pusa in fata unui eveniment care te va invata lectia rabdarii. Dupa o perioada in care ai depus mult efort, poti pune mana pe rezultate concrete ale eforturilor depuse si ai toate motivele sa stralucesti de fericire.

VARSATOR

Incepi ceva nou, lucru care te entuziasmeaza si motiveaza. Incearca sa-ti pastrezi acest tonus cat mai mult timp de acum inainte. Vei primi o veste care iti va aduce zambetul pe buze.

PESTI

Este posibil sa ai o zi oscilanta, trecand de la bucurie la tristete de la o ora la alta. Doar de tine depinde cum tii sub control aceste trairi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri