horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 10 ianuarie 2019. Racii sunt tentati sa dea replici usturatoare, Varsatorii au probleme sentimentale

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 10 ianuarie 2019!

BERBEC

Sunt sanse mari sa ai o zi tensionata din cauza unor neintelegeri vechi. Asta te scoate din forma si intampini dificultati de concentrare. Recomandat este sa eviti discutiile in contradictoriu in relatiile cu cei apropiati.

TAUR

O sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti urgent te streseaza, iar acest lucru poate duce la conflicte cu cei dragi. Este posibil ca partenerul de viata sa nu creada ca esti cu adevarat ocupata. Ai rabdare si pastreaza-ti calmul.

GEMENI

Nu intra in contradictoriu cu cei de la birou sau cu persoanele apropiate. In cea de-a doua jumatate a zilei, vei avea ocazia de a rezolva o problema sentimentala mai veche.

RAC

Esti irascibila si tentata sa dai replici usturatoare. Tempereaza-ti nervozitatea. La sfarsitul zilei devii preocupata de starea ta de sanatate si urmezi sfatul unei persoane mai in varsta.

LEU

Un proiect care are rezultate slabe te indispune. Nu este exclus sa ai un conflict cu persoana iubita. Odihneste-te si nu mai lasa lucrurile negative din jurul tau sa te afecteze.

FECIOARA

Tinzi sa te enervezi repede. Nu este o zi buna pentru a lua decizii importante sau pentru a semna documente. Evita discutiile pe teme sensibile, care pot duce la cearta.

BALANTA

Problemele financiare cu care te-ai confruntat in ultima vreme nu vor sa se lase duse, iar din cauza lor situatia este tensionata acasa. Tine cont de dorintele celorlalti si acorda mai mult timp odihnei.

SCORPION

Astazi nu esti comunicativa. Amana intalnirile pe care le-ai planificat si nu te ocupa de sarcinile dificile. Incearca sa rezolvi mici probleme legate de locuinta.

SAGETATOR

Esti entuziasmata, insa colegii tai nu vad cu ochi buni starea ta. S-ar putea sa intampini probleme in relatia de cuplu din cauza faptului ca petreci mult timp cu prietenii.

CAPRICORN

Ar fi indicat sa accepti ajutorul prietenilor si al familiei daca vrei sa rezolvi problemele pe care le intampini astazi. Evita discutiile aprinse, care se pot transforma foarte usor intr-un conflict.

VARSATOR

O problema de natura sentimentala te va indispune la inceputul zilei. Vei reusi cu greu sa te concentrezi in restul zilei. La birou, este posibil sa primesti niste sugestii din partea unei persoane cu experienta, pe care este indicat sa le iei in calcul.

PESTI

Esti nervoasa la inceputul zilei si ai reactii necontrolate fata de cei din jur. Ai grija la limbajul folosit - risti sa jignesti o femeie din anturaj. Spre seara, s-ar putea sa iei o decizie importanta in privinta unui proiect.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?