horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 11 decembrie 2018. Berbecii au nevoie de consiliere, Racii vor cunoaste o persoana speciala

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 11 decembrie 2018!

BERBEC

Desi iti place sa faci lucrurile pe cont propriu, astazi iti calci pe orgoliu si ceri sfaturi de la cei mai in varsta si experimentati. Mai pe seara simti nevoia sa socializezi, asa ca esti tentata sa accepti orice invitatie in oras.

TAUR

E posibil ca la inceputul zilei sa te simti tulburata si incordata. Bucura-te de cateva momente relaxante la noua cafenea din oras sau ia-ti o zi libera.

GEMENI

Permite-ti sa fii vulnerabila cu cineva. Asta va va ajuta sa duceti relatia la un alt nivel. Dar asigura-te inainte ca persoana respectiva este una de incredere si nu iti va deconspira secretele.

RAC

Nu risti, nu castigi. Astazi esti curajoasa, indrazneata si in cautarea inspiratiei. Este posibil sa iti faci o noua cunostinta cu un potential serios de... iubit. Fii cu ochii-n patru.

LEU

Astazi esti productiva. Reusesti cu brio sa ramai concentrata si sa bifezi fiecare sarcina. Dar nu exagera, e si maine o zi, nu e nevoie sa stai peste program. Rasfata-te in aceasta seara. Ia cina la restaurantul preferat si bucura-te de compania celor dragi.

FECIOARA

Esti plictisita si cu gandul la vacanta, iar cheful de munca lipseste cu desavarsire. Crezi ca nimeni nu va observa ca te plimbi prin birou? Ia-ti o pauza de masa mai lunga si aduna-te, ai o multime de proiecte de incheiat pana la finalul anului.

BALANTA

Astazi te simti mai obosita ca niciodata si tot ce iti doresti e sa stai in pat. Pregateste-ti un mic dejun copios care sa iti dea multa energie. Daca nu poti lucra de acasa, pune-ti in geanta cateva obiecte care sa te faca sa te simti confortabil la birou. Pe seara, vei intalni pe cineva care iti va trezi emotii puternice.

SCORPION

Lucrurile nu sunt ceea ce par, asa ca nu te grabi sa arunci cu bani in stanga si-n dreapta. Cerceteaza inainte de a lua orice fel de hotarare si fii indrazneata cand vine vorba de intrebari.

SAGETATOR

Esti preocupata de situatia financiara. Sarbatorile sunt minunate, dar bugetul tau sufera serios din pricina lor. Strange temporar centura sau fii creativa si alege cadouri handmade, care au o semnificatie speciala pentru cei dragi.

CAPRICORN

Te resimti dupa haosul care a fost la birou in ultima vreme. Poate este timpul sa te rasfeti facandu-ti cadouri sau iesind la o masa cu prietena ta cea mai buna. Asta te va ajuta sa revii la munca simtindu-te odihnita si motivata.

VARSATOR

Accepta schimbarile! Viciile pe care le ai te pun pe ganduri si te concentrezi pe auto-imbunatatire. De asemenea, esti hotarata sa dezbati o problema personala cu un terapeut sau un prieten foarte bun. Aminteste-ti ca nu poti schimba lucrurile peste noapte.

PESTI

Esti nerabdatoare si vrei sa preiei controlul asupra tuturor lucrurilor. Nu forta viziunea colegilor si asculta-le parerile. Nu numai ca vei imbunatati moralul grupului, dar ideile colaboratorilor va vor ajuta sa duceti proiectul la nivelul urmator.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri