horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 11 ianuarie 2019. Balantele sunt distante, Scorpionii necomunicativi

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 11 ianuarie 2019!

BERBEC

O noua activitate ajunge sa te preocupe. Conjuctura astrala este favorabila inspiratiei artistice, deci ai sanse sa te faci remarcata prin performantele intelectuale.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

TAUR

Astazi s-ar putea sa nu reusesti sa te concentrezi. Simtul practic este scazut si nu este exclus sa intampini dificultati in comunicarea cu cei din jur. Nu forta lucrurile, risti sa tensionezi relatiile.

GEMENI

Esti mai sensibila decat de obicei. Fii prudenta in tot ceea ce faci si nu promite decat daca esti sigura ca te poti tine de cuvant. La sfarsitul zilei este indicat sa te dedici unor activitati creative.

RAC

La birou, nu amana activitatile importante sau grele. Ziua de astazi este una tocmai buna pentru a petrece mai mult timp impreuna cu cei apropiati.

LEU

Poti sa depasesti dificultatile si sa realizezi tot ce ti-ai propus pentru ziua de astazi. Acorda timp familiei fiindca unul dintre membri ar putea avea probleme de sanatate.

FECIOARA

Astazi te dedici unui proiect pe care l-ai inceput in urma cu ceva vreme, dar vor aparea obstacole legate de el care te vor obliga sa iei totul de la zero. Ai rabdare, planurile tale se vor concretiza, dar nu atat de repede pe cat ti-ai dori.

BALANTA

Esti distanta si tinzi sa neglijezi probleme importante la locul de munca. Exista riscul sa iei decizii neinspirate, iar intuitia nu te va ajuta prea mult. Tine cont de sfaturile primite de colegi si prieteni.

SCORPION

Este posibil ca astazi sa nu ai chef de vorba. Amana orice tranzactie pentru ca poti pierde o suma mare de bani si evita intalnirile importante. In plan personal lucrurile merg foarte bine.

SAGETATOR

Te trezesti cu greu, iar ziua continua cu nemultumiri din cauza unui proiect pe care nu stii cum sa il abordezi. Cere ajutorul colegilor pentru ca ai putea primi idei interesante. Nu iti neglija partenerul si da dovada de afectiune.

CAPRICORN

Este o zi ideala pentru meditatie si activitati relaxante care te vor ajuta sa iti regasesti echilibrul interior. Pe seara s-ar putea sa reintalnesti o persoana draga si sa constati cu surprindere schimbarea sa in bine.

VARSATOR

Azi ai ocazia de te face remarcata. In cea de a doua parte a zilei este posibil sa cunosti o persoana cu care vei stabili o relatie de colaborare intr-un domeniu nou pentru tine.

PESTI

O discutie importanta ar putea sa te dezamageasca si sa te indispuna. Nu insista pentru ca nu este o zi ideala pentru a lua decizii importante.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri