horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 12 decembrie 2018. Berbecii sunt pe punctul de a pierde o relatie, Racii sunt extrem de gelosi

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 12 decembrie 2018!

BERBEC

O relatie de prietenie s-ar putea deteriora. Concentreaza-te pe rezolvarea conflictelor existente, inainte de a mai crea altele. Cand vine vorba de cariera, nu da toti asii din maneca. Pastreaza lucrurile secrete si atunci cand ideile tale devin mai solide, le poti impartasi cu ceilalti.

TAUR

E timpul sa te distrezi. Odata ce ti-ai terminat treburile pe ziua de astazi, iesi si sarbatoreste. Ceva sanatos si distractiv ar putea reprezenta un sfarsit de zi ideal dupa agitatia de astazi. Poate jogging la temperaturi scazute?

GEMENI

Vrei sa faci loc unei noi persoane in viata ta, dar esti tentata sa renunti foarte repede la alta. Incearca sa mentii un echilibru si nu lua decizii pripite.

RAC

De ce atat de geloasa? Analizeaza-ti trairile si vezi daca aceasta situatie merita sa fie rezolvata. In loc sa actionezi, colecteaza informatii. Este posibil sa fie vorba de o simpla neintelegere.

LEU

Simti ca toata lumea trage de tine astazi. Este posibil ca cei dragi sa isi doreasca atentia ta, iar asta poate deveni un cosmar pentru ca nu reusesti sub niciun chip sa iti faci timp pentru toti.

FECIOARA

Nu iti neglija sanatatea, indiferent cat de agitata devine aceasta perioada. Daca nu iti mai gasesti timp sa mergi la sala, incearca o alergare usoare pe banda. Nu uita: sportul este cel mai bun remediu al stresului.

BALANTA

Astazi tinzi sa exagerezi. Uneori, cea mai simpla explicatia este cea corecta. Lasa teoriile conspirationale despre ce semnificatie ar putea avea un cuvant criptic sau de ce seful tau a reprogramat o intalnire importanta. 

SCORPION

Lumina reflectoarelor este asupra ta, indiferent daca iti doresti asta sau nu. Nu te panica si nu te teme sa pari vulnerabila. Pe seara, arunca "bombele" de baie in cada si relaxeaza-te.

SAGETATOR

Nu e nevoie sa fii dura, mai ales daca poti evita asta. Priveste lucrurile cu maturitate in loc sa cauti vinovati ori sa insulti. Ramai pozitiva, gaseste argumentele potrivite, astfel oamenilor le va fi mai sa te asculte.

CAPRICORN

In ciuda eforturilor tale, un eveniment nefericit a afectat serios proiectul la care lucrezi din greu. Ca sa repari totul, te refugiezi tot mai mult in munca si uiti de prieteni. Nici mesajele iubitului tau nu iti mai starnesc interesul.

VARSATOR

Conformitate sau creativitate? Astazi ai putea avea probleme in a alege intre cele doua. Aminteste-ti ca nu are rost sa te lupti cu persoanele care iti sunt aproape. Gandeste-te de doua ori inainte de a face ceva "salbatic".

PESTI

Astazi esti relaxata si in cautare de solutii. Esti chiar pregatita sa faci un compromis pentru a linisti apele. Vei simti nevoie sa faci ordine pe toate planurile.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri