horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 13 decembrie 2018. Gemenii incep ziua prost, Pestii sunt avantajati de schimbari neasteptate

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 13 decembrie 2018!

BERBEC

Este de asteptat sa te simti in forma si plina de energie. De asemenea, activitatile de studiu sau in interes profesional sunt favorizate de configuratia astrala. La finalul zilei, este posibil sa ai parte de o deziluzie sentimentala.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

TAUR

Astazi intuitia iti va fi un aliat de nadejde. Nu trata cu superficialitate problemele pe care le intampini pentru ca s-ar putea sa te impiedice sa duci la sfarsit o activitate.

GEMENI

In prima parte a zilei s-ar putea sa te confrunti cu mici neintelegeri. Discuta cu cei dragi si eliminati tensiunile inainte ca ele sa se amplifice. Esti tentata sa cheltui mai mult decat iti permite bugetul asa ca grija mare la cumparaturi!

RAC

Daca ai un test astazi, fii optimista, fiindca sansele de reusita sunt foarte mari. In ultima parte a zilei, s-ar putea isca un conflict cu un sef sau o persoana draga tie.

LEU

Te asteapta o intalnire importanta, iar prima impresie e cruciala. Pentru un impact maxim, machiaza-te vesel si incarca-te cu energie pozitiva. Viata ta romantica va suferi o imbunatatire in urma ei.

FECIOARA

Vei reusi sa gasesti solutii pentru niste probleme importante, iar asta va atrage simpatia celor din jur. Este posibil sa primesti un obiect pe care ti-l doreai cu ardoare, chiar daca nu a venit inca dimineata de Craciun.

BALANTA

O sa apara primele roade ale muncii depuse in ultima vreme. Astfel, se va ivi oportunitatea de a obtine beneficii materiale importante si de a te face remarcata. Nu iti neglija familia si relatia insa! Au si ei nevoie de tine.

SCORPION

Gasesti resurse pentru a evita problemele atat in plan profesional, cat si financiar. Relatiile cu cei dragi devin din nou prioritatea ta, iar legatura sentimentala cu partenerul tau se imbunatateste.

SAGETATOR

Toate lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine. Ai posibilitatea de a face o schimbare importanta, dar te temi ca viata ta ar putea lua o intorsatura neplacuta. Nu iti neglija prietenii si respecta-ti promisiunile pe care le-ai facut.

CAPRICORN

Lucrezi din greu sa pui pe picioare o afacere, dar nu te baza pe suma de bani pe care ar trebui sa o incasezi de acolo. Stresul si-ar putea spune cuvantul, iar tensiunile iti vor putea afecta viata sentimentala. Poate e timpul sa te relaxezi putin.

VARSATOR

Te intelegi de minune cu partenerul, iar la birou totul merge struna. Activitatile pe care le vei incepe astazi au sansa de reusita daca vei munci in echipa. Este o ocazie perfecta pentru a-ti rezolva problemele financiare.

PESTI

Este posibil sa se intample unele lucruri care sa iti modifice programul deja stabilit, dar unele schimbari te-ar putea avantaja. Vei cunoaste o persoana importanta, alaturi de care vei pune bazele unui proiect inedit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?