horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 14 decembrie 2018. Fecioarele se indoiesc de sentimentele lor, Sagetatorii repara o relatie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2018!

BERBEC

Astazi dai dovada de intelepciune si ai spor la birou, unde pui bazele unei noi campanii apreciate de sefi. Este o zi buna si din punct de vedere sentimental. In cea de a doua parte a zilei, e posibil ca un prieten sa iti bata la usa pentru ajutor.

TAUR

Esti extrem de generoasa si profiti de influenta pe care o ai asupra comunitatii tale pentru a face fapte bune. De asemenea, esti dispusa sa ajuti pe oricine iti cere sprijinul.

GEMENI

Astazi ai o alura aparte, de care e recomandat sa profiti din plin. O conversatie obisnuita ar putea aduce o oportunitate neasteptata, asa ca nu refuza nicio discutie.

RAC

Te asteapta un esec daca nu reusesti sa ajungi la timp la o intalnire importanta. Organizeaza-te din timp si nu lasa sa iti scape aceasta oportunitate. Astrele favorizeaza viata romantica, iar o persoana din familie ti-ar putea face o surpriza placuta.

LEU

Daca planifici o reuniune a familiei in propria casa, astazi este o zi perfecta pentru a pune lucrurile in ordine. Sterge praful de pe decoratiuni, cumpara alimentele pentru cina si umple-ti dulapul cu dulciuri.

FECIOARA

Doar prieteni... sau ceva mai mult? Stii ca o prietenie apropiata poate fi o baza solida pentru o poveste de dragoste. Dar este posibil sa ai sentimente confuze si nici nu stii sa interpretezi semnele pe care el ti le da. Discuta despre asta cu o persoana apropiata voua. Sigur te va ajuta.

BALANTA

Esti hotarata sa lasi dramele deoparte astazi si te inconjori de cei dragi. Cand nu mai ai de-a-face cu turbulente inutile, viata s-ar putea deschide in moduri care nici macar nu iti trec prin cap.

SCORPION

Exista riscul sa apara evenimente neprevazute, asa ca-i indicat sa nu iti iei angajamente. E posibil ca o persoana draga sa aiba probleme grave si sa fii nevoita sa faci cateva drumuri.

SAGETATOR

O neintelegere a condus la o rivalitate toxica cu o persoana iubita? Ia atitudine si gaseste solutii pentru rezolvarea problemelor. Ai posibilitatea de a face lucrurile sa mearga din nou.

CAPRICORN

Concentreaza-te astazi pe cele mai mari provocari si vei depasi problemele pe care le tot intampini. Este posibil ca o persoana draga sa revina in viata ta, iar asta este ceea ce ai nevoie pentru a-ti da energia care iti lipseste.

VARSATOR

Esti atat de aproape. E nevoie doar de un efort suplimentar pentru a finaliza proiectul curent. Este posibil sa ai multa energie astazi asa ca profita, chiar daca vei lucra peste program, munca ta va fi una solida si apreciata.

PESTI

Evita sa fii critica si focuseaza-te pe lucrurile care iti plac. Apoi indreapta-ti atentia asupra celor apropiati. O relatie care s-a terminat recent din cauza orgolilor, inca te preocupa. Nu subestima niciodata puterea a doua cuvinte simple: "Imi pare rau".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?