horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 14 decembrie 2019. Gemenii sunt in forma, Racii au probleme in cuplu

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2019!

BERBEC

Astazi esti foarte sensibila si tinzi sa dramatizezi situatiile. Amana activitatile care necesita efort intelectual, relaxeaza-te si dormi mai mult.

TAUR

Risti sa fii gresit inteleasa de cei din jur. Fii atenta la cuvintele pe care le folosesti si exprima-te cat mai limpede. Spre seara este posibil sa primesti o invitatie pe care ar fi indicat sa nu o refuzi.

GEMENI

Esti in forma maxima si ai idei ingenioase. Astazi este indicat sa nu te implici in niciun fel de negociere sau sa semnezi acte. In cea de a doua jumatate a zilei ar fi indicat sa petreci timp cu cei dragi.

RAC

In prima parte a zilei vei resimti tensiuni in relatia cu partenerul din cauza unei neintelegeri. Ai rabdare si da dovada de tact, numai astfel poti rezolva lucrurile. In ultima parte a zilei este posibil sa ai parte de un castig.

LEU

Tempereaza-ti orgoliul in relatiile cu persoanele dragi pentru ca risti sa pari aroganta. De asemenea, exprima-ti clar dorintele pe care le ai de la partener pentru a evita ca relatia de cuplu sa aiba de suferit.

FECIOARA

Ziua incepe prost din cauza unor probleme sentimentale. Indicat ar fi sa ceri sfatul unei persoane din exterior care poate privi lucrurile cu mai multa obiectivitate.

BALANTA

Este posibil sa te trezesti indispusa si sa ai ganduri rele. Dedica-ti timpul unor activitati casnice pentru care nu ai reusit sa iti faci timp pana acum. La finalul zilei, o persoana in varsta te-ar putea enerva, dar poti evita un conflict daca reactionezi cu diplomatie.

SCORPION

Conjunctura astrala de astazi favorizeaza drumurile in interesul familiei. Ai posibilitatea de a rezolva cateva probleme casnice. In cea de a doua parte a zilei, s-ar putea sa fii tentata sa cumperi un obiect de valoare. Indicat ar fi sa ceri parerea partenerului tau.

SAGETATOR

Astazi nu este momentul potrivit pentru speculatii. O problema personala iti consuma toata energia si ai tendinta de a iti neglija apropiatii.  

CAPRICORN

Farmecul personal te va ajuta sa rezolvi o serie de probleme. Organizeaza-te bine astazi si fa-ti o lista de prioritati. Daca te vei implica in acelasi timp in mai multe activitati, risti sa nu realizezi mare lucru.

VARSATOR

Esti emotiva si ai dificultati de concentrare. Nu este cazul sa te ingrijorezi, de vina este oboseala acumulata in ultima vreme. In cea de a doua parte a zilei este posibil sa primesti o invitatie din partea unui prieten pe care e recomandat sa o accepti.

PESTI

La birou, nu te ambitiona sa rezolvi singura toate problemele. Apeleaza la ajutorul colegilor. Pe finalul zilei te-ai putea certa cu un membru al familiei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri