horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 15 ianuarie 2019. Capricornii primesc o sansa unica, Pestii au o zi speciala

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 15 ianuarie 2019!

BERBEC

Poti face niste investitii deloc profitabile, care iti vor dezechilibra veniturile. La inceputul zilei te vei simti energica, dar indicat este sa nu te suprasoliciti si sa te odihnesti.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

TAUR

Astazi revii cu picioarele pe pamant in cel mai abrupt mod si risti sa aluneci chiar spre depresie. Accepta grija celor din jur pentru ca vorbele lor de incurajare vor contrabalansa perfect situatia.

GEMENI

Totul iti merge struna. Te inconjori de oameni cu care ai ceva in comun si discutiile cu acestea iti vor aduce nenumarate beneficii.

RAC

Nu iti regasesti forta si motivatia pentru a trece peste un punct sensibil. Ai nevoie sa fii sustinuta, dar incurajarile intarzie sa apara. O zi in care sa iei pauza de la tot ar fi de preferat.

LEU

Ai grija la decizia pe care urmeaza sa o iei pentru ca, desi pe tine te avantajeaza, poate pune pe altcineva intr-o situatie grea. Cauta o solutie de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea.

FECIOARA

Vei avea ocazia de a achita mai multe facturi dintr-un foc. Indicat este sa te indrepti catre sumele mai mici de pe lista pentru ca aceasta sa se micsoreze considerabil.

BALANTA

Este posibil sa ai de dat o lupta la care esti nevoitA sa participi, iar succesul nu poate fi decat al tau. Inainteaza cu incredere pentru ca nimeni nu iti poate lua fata astazi.

SCORPION

Ai curajul sa te implici intr-o actiune ce necesita un mare consum de energie. Esti abia la inceput, dar increderea celor dragi se va dovedi miraculoasa pentru a trece intr-o alta etapa.

SAGETATOR

Nu poti fi eficienta facand mai multe sarcini in acelasi timp. Stabileste-ti prioritatile acestei zile si ia-le pe rand.

CAPRICORN

Primesti o sansa nemaipomenita pentru care merita sa lupti. Pune-ti in joc toate calitatile pentru ca mai sunt si altii care vizeaza acelasi rezultat de la capatul acestor eforturi.

VARSATOR

Nu reusesti sub nicio forma sa iti spui parerea, iar ceilalti vor interpreta tacerea ta drept un accept. Fa-ti curaj si spune tot ce simti.

PESTI

Astazi este o zi speciala pentru tine pentru ca reusesti sa te faci remarcata. Nu te multumesti cu putin, de aceea nu bati deloc in retragere.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri