horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 16 ianuarie 2019. Fecioarele fac un pas important, Leii cunosc o persoana speciala

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2019!

BERBEC

In prima parte a zilei este posibil sa cunosti o persoana interesanta care te va atrage din primul moment. Astazi te poti baza pe intuitie, dar evita initiativele indraznete. La birou fii atenta si nu iti asuma niciun risc.

TAUR

La birou, ai idei ingenioase si esti dornica sa iti ajuti toti colegii. Spre seara sunt sanse mari sa fii intr-o dispozitie romantica. Atentie! Nu neglija odihna.

GEMENI

Ai oportunitatea de a cumpara un obiect pe care ti-l doresti de mult timp, la un pret mic. In cea de a doua parte a zilei este posibil sa fii nevoita sa iti schimbi programul. Nu este vorba despre o problema grava, dar acest lucru va crea nemultumiri in relatia cu o persoana apropiata.

RAC

Te intelegi tot mai bine cu partenerul de viata. La locul de munca sunt sanse mari sa fii remarcata gratie sfaturilor bune pe care le dai colegilor. Atentie! Nu face promisiuni pe care nu esti sigura ca le poti onora.

LEU

Ai o zi ideala, cel putin pe plan profesional. Este posibili sa cunosti o persoana speciala, iar atractia pare sa fie reciproca. Un prieten apropiat poate face niste afirmatii care te-ar putea ofensa. Nu da curs discutiilor.

FECIOARA

Configuratia astrala favorabila de astazi te poate impinge sa faci un pas important. Asculta sfaturile prietenilor apropiati, insa ia decizii care par potrivite raportandu-te la planurile tale de viitor.

BALANTA

Ziua poate incepe prost, cu pierderi materiale. Asta te poate face sa te izolezi la munca. Situatia nu este atat de neagra cum o vezi tu. Odihneste-te mai mult!

SCORPION

O reusita in plan profesional te ambitioneaza si te face sa iti asumi mai multe riscuri. Fii prudenta. Ziua de astazi poate fi dificila. Acorda mai multa atentie persoanei iubite.

SAGETATOR

Se intrevad schimbari benefice in plan sentimental. Astazi iti faci cu usurinta prieteni si nu este exclus sa pui bazele unei relatii care sa devina in scurt timp foarte importanta pentru tine.

CAPRICORN

Prima parte a zilei este posibil sa ti-o petreci cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme. Astazi este o zi ideala pentru a rezolva probleme de familie. Asculta-ti intuitia, dar si sfaturile unei femei in varsta care iti vor prinde foarte bine.

VARSATOR

O mica escapada cu persoana iubita poate aduce un suflu nou relatiei, asa ca nu ezita sa spui "da". Nu lua decizii importante in plan profesional si evita discutiile in contradictoriu cu o femeie.

PESTI

Astazi iti faci planuri pe termen lung atat in ceea ce priveste relatiile, cat si cariera. Indicat ar fi sa amani activitatile importante la locul de munca.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?