horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 17 decembrie 2018. Fecioarele se grabesc, Varsatorii cauta metode sa isi mareasca veniturile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2018!

BERBEC

Relaxeaza-te si bazeaza-te pe instinct atunci cand faci alegeri importante. Daca este posibil, fereste-te sa iti faci planuri pentru diseara.

TAUR

Configuratia astrala favorizeaza conexiunile cu persoanele noi intalnite. Nu fi surprinsa daca o relatie de prietenie scartaie sau o conversatie neobisnuita ia o intorsatura profunda. Nu pune la suflet rautatile pe care e posibil sa le auzi.

GEMENI

Viitorul incepe sa te preocupe. Deseneaza-ti un plan de succes si urmeaza-l. Sigur, strategia ta se poate schimba daca intampini obstacole, dar nu iti pierde timpul gandindu-te la "ce ar fi daca". Actioneaza!

RAC

Daca nu te poti opri sa te gandesti la asta, de ce nu faci ceva concret in acest sens? Nu te preseaza nimic, asa ca incearca sa elaborezi un plan de actiune, astrele au creat conjunctura favorabila.

LEU

Este posibil ca noul an sa te inspire sa-ti doresti o schimbare radicala in viata ta. Te preocupa in special planul sentimental si iti urmaresti foarte hotarata si increzatoare obiectivele.

FECIOARA

Nu trage concluzii pripite, lucrurile sunt rareori albe sau negre, asa ca exploreaza zonele gri in toate interactiunile. In loc sa sari direct la concluzii, asculta ce spun oamenii. Cine stie, poate cuvintele lor te-ar putea inspira sa faci o schimbare.

BALANTA

Daca ai intampinat probleme de sanatate, este posibil ca incepand de astazi acestea sa se rezolve. Lasa totusi grijile deoparte si preocupa-te mai mult de tine. Inscrie-te intr-un club de carte, accepta invitatia unui prieten de a iesi sau petrece timp cu familia. Putina relaxare nu a stricat nimanui.

SAGETATOR

Lasa garda jos. E timpul sa iti petreci timpul cu cei dragi. Explorati subiecte care va sunt dragi si povestiti amintiri placute.

CAPRICORN

Astazi esti sensibila. Te inconjori de prieteni si iti deschizi inima in fata lor. Fii atenta la ce spui, sa nu regreti mai tarziu.

VARSATOR

Vrei sa iti maresti veniturile, dar sa nu iti afectezi sanatatea? Lucreaza mai inteligent, nu mai mult. Organizeaza-ti programul in asa fel incat sa faci loc si viselor tale.

PESTI

Inoti impotriva curentului si nu te opresti atunci cand este vorba de a iti exprima viziunea. Daca intampini dificultati in gasirea cuvintelor, foloseste un alt mod de a comunica.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri