horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 18 decembrie 2018. Berbecii tin cu greu ritmul, Fecioarele sunt indecise

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 18 decembrie 2018!

BERBEC

S-ar putea sa iti fie dificil sa tii pasul astazi. Totusi, configuratia astrala te ajuta sa iti indrepti atentia catre cele mai inalte teluri. Profita chiar daca trebuie sa iesi din zona ta de confort.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

TAUR

Astazi este posibil sa analizezi situatii trecute care inca te mai afecteaza. Recomandat este sa nu te fortezi mai tare decat este absolut necesar.

GEMENI

Este posibil sa ai cateva intalniri pline de energie pozitiva. Indiferent daca este vorba despre o reintalnire cu un coleg sau un grup, te vei simti foarte bine inconjurata de atatea persoane dragi.

RAC

Lasa deoparte anxietatea si ocupa-te de primele trei lucruri notate in agenda ta. Astazi esti creativa si foarte organizata. Nu te gandi la cat de complicate sunt lucrurile pe care le ai de facut. Vei avea succes!

LEU

Daca esti implicata intr-o relatie, concentreaza-te asupra lucrurilor care te fac fericita si lasa-le deoparte pe cele care te deranjeaza. De asemenea, fii directa in legatura cu dorintele tale.

FECIOARA

Nu mai esti atat de sigura ca iti doresti o relatie cu el, nu-i asa? Trecutul devine tot mai prezent in viata ta si te da peste cap. Cauti scuze pentru a evita sa iesi cu cel din prezent pentru a nu vrei sa iei o hotarare. Ia-ti timp si decide cat inseamna aceasta legatura pentru tine.

BALANTA

Este posibil sa iti fie foarte greu sa te ridici din pat, dar o cafea te va ajuta sa iti incepi ziua plina de energie. Esti sensibila si o sa raspunzi afirmativ de fiecare data cand cineva iti va cere ajutorul.

SCORPION

Este posibil sa apara noi sarcini care iti vor strica starea fiindca gandul tau este la vacanta. Alege unul sau doua proiecte carora sa te dedici. Asta s-ar putea sa te motiveze.

SAGETATOR

Astazi este posibil sa simti tot mai acut nevoia de a avea pe cineva langa tine. Tocmai de aceea tinzi sa fii foarte afectuoasa cu cei din jur.

CAPRICORN

Astazi este posibil sa te pui pe locul doi, in favoarea familiei ori a prietenilor apropiati. De asemenea, la finalul zilei vei simti nevoia de intimitate.

VARSATOR

Te bucuri mereu de o conversatie plina de viata, iar astazi profiti de aceasta calitate pentru a lega noi relatii. De asemenea, daca ai ceva de discutat la locul de munca, aceasta este o zi perfecta.

PESTI

Astazi este recomandat sa te opresti din visat si sa actionezi. Fa-ti un plan. Ai putea atinge unul dintre cele mai inalte obiective inainte de a se sfarsi ziua.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?