horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 18 ianuarie 2019. Berbecii se enerveaza usor, Varsatorii isi regasesc optimismul

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 18 ianuarie 2019!

BERBEC

Ai tendinta de a iti iesi usor din fire din cauza faptul ca resimti o stare de nemultumire si iritare. Incearca sa iti stapanesti nervozitatea si relatiile exagerate, in caz contrar risti sa strici unele relatii.

TAUR

Ai un spirit critic iesit din comun si risti sa exagerezi. Iti poti petrece seara in compania persoanelor dragi care cu siguranta te vor ajuta sa te destinzi.

GEMENI

Nu te grabi sa bifezi intr-un timp record toate sarcinile pe ziua de astazi fiindca esti predispusa la greseli. Recomandat este sa tii cont de sfaturile unei persoane cu experienta din familie, chiar daca nu iti place ce auzi.

RAC

Stapaneste-ti tendinta de a face reprosuri nejustificate. Exista riscul de a dezamagi o persoana importanta. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primesti un imprumut din partea unei rude.

LEU

Astazi s-ar putea sa fii foarte insistenta si risti sa devii sacaitoare. Asta ii poate face pe ceilalti sa te evite. O neintelegere cu o persoana draga te pune pe ganduri. Fii precauta si diplomata.

FECIOARA

Acorzi prea multa importanta unor chestiuni de detaliu si asta ii poate enerva pe cei din jur. Priveste lucrurile cu mai multa detasare, astfel vei reusi sa gasesti repede solutii. Nu ar strica sa te relaxezi mai mult.

BALANTA

Se intrevad neintelegeri in relatia de cuplu. Poate fi vorba despre achizitia unui obiect de valoare cu care partenerul nu este de acord. Evita discutiile in contradictoriu, mai ales daca resimti o stare de nervozitate accentuata.

SCORPION

Risti sa provoci certuri daca nu reusesti sa iti controlezi nervozitatea. Evita conversatiile pe teme delicate, atat cu partenerul de viata, cat si la birou.

SAGETATOR

Te enervezi din orice si te poti trezi in situatii neplacute. Amana discutiile si deciziile importante fiindca sunt sanse mari sa ajungi la concluzii eronate.

CAPRICORN

Cu greu reusesti sa te concentrezi. Incearca sa nu te ocupi de mai multe lucruri in acelasi timp pentru ca risti sa gresesti. In cea de a doua parte a zilei vei primi o veste care te va incanta.

VARSATOR

O propunere din partea unui apropiat te va ajuta sa iti regasesti optimismul. Nu neglija viata de familie si asculta cu rabdare tot ce are de spus partenerul.

PESTI

Tinzi sa exagerezi, iar o discutie banala ar putea degenera intr-o cearta. Fii cat mai flexibila si nu incerca sa iti impui cu orice pret punctul de vedere.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri