horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 19 decembrie 2018. Leii refuza orice ajutor, Sagetatorii invata o lectie importanta

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2018!

BERBEC

Cuvantul cheie de astazi? Concentrare. Poti finaliza un proiect daca rezisti tentatiei de a lucra pe mai multe fronturi. Din fericire, configuratia astrala te ajuta sa iti gasesti motivatia de care ai nevoie.

TAUR

Sigur, trebuie sa faci o multime de lucruri la birou, dar esti cu gandul la vacanta si in pauza de masa preferi sa te intalnesti cu un prieten, cu care este posibil sa iti petreci mai mult timp decat ai prevazut. Nu uita ca datoria te cheama.

GEMENI

Astazi este posibil sa fii mai sensibila. Analizezi in profunzime lucrurile si esti dornica sa iti imparti cu ceilalti cele mai ascunse ganduri.

RAC

Lucrul in echipa te poate scapa de tot stresul pe care ti-l provoaca noua sarcina. Alege cei mai potriviti membri ai colectivului si ajutati-va reciproc.

LEU

Ai nevoie de ajutor, dar iti e greu sa recunosti. Poate fi vorba despre un sfat, un imprumut financiar sau un imbold la locul de munca. Lasa orgoliul deoparte si cere-l.

FECIOARA

S-ar putea sa te simti impartita intre a face lucrurile cum trebuie sau a avea o abordare neobisnuita. Exista cateva ganduri care nu te lasa sa mergi mai departe. Daca ai vreun regret, poate e timpul sa iti acorzi o noua sansa.

BALANTA

Fiindca semnul tau zodiacal este orientat catre oameni, tinzi sa astepti validarea celorlalti. Astazi esti in cautarea unui raspuns, dar nu te uita dupa el in exterior. Ai incredere in tine.

SCORPION

Vei obtine un contact cheie, dar pentru asta este posibil sa faci un compromis. De asemenea, renunta la orgoliu, altfel poti pierde o batalie pe care o vedeai deja castigata.

SAGETATOR

Nu iti calculezi bine timpul si inveti o lectie importanta astazi. Daca o dai in bara, nu uita ca parerile sincere de rau fac intotdeauna minuni.

CAPRICORN

E momentul perfect pentru a le arata oamenilor proiectul tau secret. Ai de ce sa fii mandra, aprecierile vor fi pe masura. Acest lucru se dubleaza daca pregatesti o schimbare a locului de munca in 2019.

VARSATOR

Ai avut un an incarcat, iar stresul incepe sa isi spuna cuvantul. Trage frana de siguranta. Astazi ai o ocazie rara de a te relaxa si de a iti reincarca bateriile.

PESTI

Astazi ai ocazia de a vorbi din inima, fara a rani orgoliul cuiva. Abordeaza situatia cu diplomatie, iar cealalta persoana cu siguranta iti va raspunde intr-un mod pozitiv.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri