horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 2 ianuarie 2019. Leii primesc o veste buna, Sagetatorii risca sa aiba o pierdere importanta

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 2 ianuarie 2019!

BERBEC

Schimbarile pe care intentionezi sa le faci pot fi bine primite daca ai grija sa tii cont si de opiniile celorlalti. Nu iti asuma prea multe responsabilitati pentru ca exista riscul sa nu le faci fata.

TAUR

Nu este o zi potrivita pentru a te intalni cu prietenii sau pentru discutii despre bani. Asta pentru ca cei din jur ar putea sa nu iti inteleaga dorinta de schimbare.

GEMENI

Este posibil sa reintalnesti o persoana pe care nu ai mai vazut-o de mult timp. Nu lasa neintelegerile si tensiunile din relatie sa se acumuleze.

RAC

Ai posibilitatea de a face o schimbare de bun augur in relatia de cuplu. In relatia cu ceilalti, evita discutiile in contradictoriu pentru ca te-ai putea certa cu o femeie.

LEU

Ai sustinerea partenerului de viata in tot ceea ce faci. Ai ocazia de a incheia contracte avantajoase, dar si de a lua decizii inspirate. O veste buna poate veni din partea unei persoane care locuieste departe.

FECIOARA

E o zi tensionata. O persoana mai in varsta te-ar putea enerva cu diferite sugestii insistente. Pastreaza-ti calmul.

BALANTA

O problema te-ar putea pune pe drumuri, asa ca nu iti face un program pentru ziua de astazi fiindca risti sa pari neserioasa. Este un moment bun pentru a te ocupa de o problema financiara veche.

SCORPION

Ai idei ingenioase, deci este o zi buna pentru a face planuri in privinta unei investitii. Acorda-i mai multa atentie partenerului de viata si nu amana discutarea unor chestiuni care va privesc pe amandoi.

SAGETATOR

Nu este o zi buna pentru afaceri, fiindca risti sa suferi o pierdere importanta. Limiteaza-te la activitati de rutina si odihna.

CAPRICORN

Nu te implica in activitati importante fiindca risti sa nu fii prea inspirata. Ar fi indicat sa petreci seara impreuna cu partenerul de viata fiindca se va ivi ocazia de a lamuri o neintelegere mai veche.

VARSATOR

Te simti in forma si ai impresia ca nimic nu iti sta in cale. Te incurajeaza faptul ca toate relatiile iti merg bine. Fii cat mai realista si evita speculatiile.

PESTI

Este posibil sa intampini dificultati in comunicarea cu prietenii, asa ca exprima-ti ideile cat mai clar si asigura-te ca ceilalti inteleg corect.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?