horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 20 decembrie 2018. Gemenii sunt supusi presiunilor, Fecioarele resimt oboseala

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2018!

BERBEC

Astazi exista un potential semnificativ de a initia cu succes schimbarea la locul de munca. Trebuie sa fii clara in privinta intentiilor tale, iar colegii vor colabora. De asemenea, starea sanatatii tale se imbunatateste.

TAUR

Secretele care au iesit la iveala in ultimele zile iti fac si mai grea misiunea de a afla adevarul. Din fericire, lucrurile incep sa se aseze, iar un conflict care te-a secat de puteri se va termina.

GEMENI

Desi credeai ca stai pe un teren solid, totul pare ca se surpa in jurul tau. Astazi ai tendinta sa fugi de confruntari, cu toate ca este posibil sa nu le poti evita. Partenerul sau o ruda pun presiune pe tine, dar gasesti rapid o solutie.

RAC

Este momentul potrivit sa analizezi unele aspecte ale vietii tale. O persoana care te-a ranit te va cauta si iti va cere sa iei rapid o decizie.

LEU

Astazi poti invata ceva ce nu stiai. Mai mult decat atat, ai darul de a transmite cu succes ideile mai departe. Sa nu uiti ca educatia inseamna comunicare.

FECIOARA

Oboseala acumulata in ultima perioada incepe sa se resimta. O disputa pe care ai avut-o cu cineva apropiat te face sa te inchizi fata de ceilalti. Incearca sa lamuresti situatia si sa te linistesti.

BALANTA

Libertatea este cel mai important lucru pentru tine, iar astazi te simti lipsita de ea. Ai un sentiment acut de singuratate si te gandesti serios la semnificatia cuvantului "angajament".

SCORPION

Parca toti din jurul tau vorbesc, dar nimic inteligibil nu iese din gura lor. Este posibil ca doi apropiati sa intampine probleme in a se intelege. Este o zi in care oamenii au nevoie de tine cel mai mult.

SAGETATOR

Fugi de la o activitate la alta. Nu uita ca ai nevoie de pauze din cand in cand. In curand vei obtine un rol important care te va pune in mijlocul actiunii si vei avea nevoie de toata energia.

CAPRICORN

Relatia cu partenerul de viata te streseaza. Petrece prea mult timp plecat si asta este dificil pentu tine. Ai discutat cu el despre ceea ce simti? Daca nu, ar trebui sa o faci. Astazi ai multa energie.

VARSATOR

Adori sa te rasfeti, iar astazi tinzi sa nu fii prezenta. Sunt zile in care trebuie sa fii matura si sa lasi joaca deoparte, chiar daca prin acea stare te incarci cu energie pozitiva.

PESTI

Un lucru este cert, preferi sa iti petreci ziua in pat cu o carte buna decat la birou. Dar daca ai face asta ai simti ca pierzi ceva valoros pentru tine.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?